Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fred vs wendel

1721150220172.webp

Yine taraftar suçlu yani bu mu? Ne kadar kolay ya şunları yazmak.

Sen niye Tominay ile ilgileniyorsunki, o işin olmayacağı ilk dakikadan belli o olmadı Wendel ne alaka, ikisinin alakası yok tarz olarak.

Jelert dördüncü tercihse nasıl oluyor da en yüksek bonservisi ona öneriyorsun?

24 haziranda oldu seçim o sezon, yönetim mazbatasını 1 temmuzda aldı. Bu sene 26 mayısta şampiyon olduk, yönetim belliydi, aynı şey mi yani? Bekleyelim 8 ağustosa kadar Torreira gibi 6ya getirebilecekler mi, o gün 15 versek temmuzda da alırdık.

50 gün geçmiş aradan kimseyi mi ikna edemedin yani o zaman hangi akla mantık görevdesin, 30 m euro bonservise çok daha akıllı transferler yapılır.

Taraftarın da zerre suçu yoktur, kampa yetiştiricem diyen de, bütçe var diyen de onlar, kimseyi aptal yerine koymaya gerek yok şu ortamda.
Aga ortada suç mu var diyoruz. Hani para vardı hani kampa yetiştirecektiniz diyorsun işte kaç gündür de söylüyorsun bunu. Adamlar istesek alır geliriz ama daha iyileri ile ilgileniyoruz getirme ihtimalimiz var dediklerinde de bunlar bir bk beceremez dediniz. Adamlar da daha iyilerini getirmek için uğraşmayı bıraktı alabileceklerine parayı basıp getirmeye karar verdi diyorum.
Şimdi burada taraftarın etkisi yok mu diyorsun? Oyuncu özellikleri farklı diyorsun da otuncuları da yöneticiler izleyip listeye yazmıyordur herhalde.

Daha rakamlar net değil ama 30 milyona Türkiye ye getirilen oyunculara bjk nın transferlerine bakarak görebiliyoruz işte.

Olayı Erden Timur a bağlayacaksın biliyorum ama Erden Timur yok, yapacak da birşey yok. Erden Timursuz olacak olaylar bu şekilde.

AWB 10 versek

3.5 maaş versek 3 sene maliyet 20.5

26 yasında 29 a fln girecek son sene

jelert 7 desek bonuslar gerçekleşince

4 sene imzalarız onunla suan 21 yasında

25 e fln gelıncede yüksek paraya satabiliriz

maliyeti 9.4 a geliyor tüm seneler oynarsa

sonuc olarak arada 11 milyon toplam maliyet farkı var
Bravo Recep. RP'yi salıp çok mantıklı bir post yazmışsın.

Jellert bize karşı sol bek de oynadı diye hatırlıyorum, maliyeti düşük olmak kaydıyla Zeki hamlesi anlam kazanabilir

Ali Naci Küçük: "Okan hocanın 1 numarası hâlâ Doue. Menajerin istediği rakamı düşürmeye çalışıyor yönetim. Jelert, Doue'nin alternatifi.

Galatasaray, Jelert ile görüşerek Doue transferinin maliyetini düşürmeye çalışıyor olabilir. Büyük satranç…"

Taraftar tepkisine gore hareket ediyorlarsa daha da kotu. Baskiyi yaratanlar da kendileri. Dursun yazsa bu mesaji yonetimi bu kadar savunmazdi.
Ben iyi demiyorum zaten. Yönetimi de savunmuyorum. Sadece gereksiz yangının sonuçları bunlar diyorum...

Wendel ve Zenit kulübüne teşekkür ettikten sonra St Petersburg’un cıvıl cıvıl beyaz gecelerine akarlar.

Ali Naci Küçük: "Okan hocanın 1 numarası hâlâ Doue. Menajerin istediği rakamı düşürmeye çalışıyor yönetim. Jelert, Doue'nin alternatifi.

Galatasaray, Jelert ile görüşerek Doue transferinin maliyetini düşürmeye çalışıyor olabilir. Büyük satranç…"
Ali Naci hayalinide yazıyor artik

hadi inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt