Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: "Okan hocanın 1 numarası hâlâ Doue. Menajerin istediği rakamı düşürmeye çalışıyor yönetim. Jelert, Doue'nin alternatifi.

Galatasaray, Jelert ile görüşerek Doue transferinin maliyetini düşürmeye çalışıyor olabilir. Büyük satranç…"
okan buruk u ıstemıyorum

İlk ay Ocak kardeşim.Bunu Google'a yazarakta öğrenebilirdin :D
İbrahim Hatipoğlu kimdir? GS İbrahim Hatipoğlu kaç yaşında nereli  şirketleri? - Polatlı Postası
Keyifler nasil üstad

Hem doue hem jelert nasıl olur. Tabiki kohn nün taliperi olduğu soyleniyor.

Geçen sezon "abi keşke fred bize olsaydı yaauuvv tam bizlik oyuncuymuş" diyordunuz şimdi fred tarzında oyuncu geliyor yok orta saha yumuşak olur falan diyorsunuz
Transfer sezonunun başında amrabat ismi geçince bu seferde driblingi yok diyordunuz
Bu forum adsm begenmez kdb gelse 32 yasinda o para verilirmi diyen cikar
Rodri gelse driplingi yok derler
Wendel tam fred tarzi adam hatta daha genci daha meziyetlisi takmislar savunmaya mertens dinlenir kaan berkan oynar sorun cozulur

Aga ortada suç mu var diyoruz. Hani para vardı hani kampa yetiştirecektiniz diyorsun işte kaç gündür de söylüyorsun bunu. Adamlar istesek alır geliriz ama daha iyileri ile ilgileniyoruz getirme ihtimalimiz var dediklerinde de bunlar bir bk beceremez dediniz. Adamlar da daha iyilerini getirmek için uğraşmayı bıraktı alabileceklerine parayı basıp getirmeye karar verdi diyorum.
Şimdi burada taraftarın etkisi yok mu diyorsun? Oyuncu özellikleri farklı diyorsun da otuncuları da yöneticiler izleyip listeye yazmıyordur herhalde.

Daha rakamlar net değil ama 30 milyona Türkiye ye getirilen oyunculara bjk nın transferlerine bakarak görebiliyoruz işte.

Olayı Erden Timur a bağlayacaksın biliyorum ama Erden Timur yok, yapacak da birşey yok. Erden Timursuz olacak olaylar bu şekilde.
Anlatamıyorum sanırım.

Şu ana kadar hiç bir beke 10 milyon euro teklif etmedik.

Şu ana kadar hiç bir orta sahaya 20 milyon euro teklif etmedik.

Doue 7, diğerlerine verilen 10-15.

Senin dediğin gibi olsa önceki tekliflerle aynı teklifleri verirdin şu an. İstesek şimdi alırdık dediler, sağ beke Bünyamin getirseler 5 milyon euroya, tamam mı diyeceğiz?

Eee tamam da para verin alın bir iş beceremez diye baskıyı kurarsa taraftar verir 20 yi alır wendel i. Tominay yok demiş hojbjerg duruma bakacağım demiş rabiot yok ben Türkiye ye gelmem demiş. Kaldın 4. Tercihe.

Jelert için de geçerli aynısı.

Adamlar istesek hemen getiririz ama daha iyisi için uğraşıyoruz dedi. Kimse adamlara inanmadı linç yediler. İyi o zaman dedi bunlar da anlaşılanları hemen getirin diyorlar.

Torreira 8 ağustosta gelmiş mertens ile mesela. İcardi transferin son günü geldi. Böyle oyuncuları hemen ikna edemiyorsun işte.
Torreira tamam şans transferiydi. O bölgeye normalde Grillitsch geliyordu sonra son anda babası sanırım daha fazla imza parası istedi yattı transfer. Torreira'da Fiorentina'yı bekledi ama Amrabat'ın da yükselişi nedeniyle Fiorentina almayınca bize geldi. Davinson Avrupa'da transfer sezonu kapandıktan sonra fiyat düşütü de geldi.

Keyifler nasil üstad
Düğün işlerinden sonra rahatladım kanksta bugün bu yayın akışında olacam :D
Forumda Yayın Akışı önce Batuhan Mısıroğlu ile Hakan Kuzu dövüşecekler.Bense dövüşmen guzum diye ayıracam.Daha sonrasında ise Hasan Çam Spor Gecesi'nin oyuncu fotoğrafını photoplanmış hâlinden kim olduğunu yorumlamamız için fotoğrafı buraya atacak.Daha sonrasında ise Spor Gecesi başladığında naklen olarak Emre Zeytinli'den transferlerle ilgili nilgileri alacaz.Bugünkü yayın akışına yeni 1 program daha eklenmiş oldu.Feramuz Kayalar ile Onur Bakır'ın karşılıklı olarak halat çekmelerine şahit olacaz biz yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt