Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
douenin savunması gelişirse çok faydalı olur yan toplarda ayrıca stoper ihtiyacında orada da oynar..

Wendel olmazsa Mendel olur arkadaşlar. Galatasarayda transfer bitmez.

Doue ile ilgili tek haber çıkmayacak,Turk medyasi kicini yirtsa da

İşin savunma kısmında pek yok yukarda bi rtş yazmış gölge pres yapıyo diye doğru ama demirbay kadar da silik değil

Fredin alameti farikası hücumda bağlantıyı çok iyi sağlaması,mesela dbayla fredin istatistik kıyaslaması vardı demirbay garip bir şekilde fredden neredeyse her konuda iyiydi ama saha içinde gözüken durum tam tersiydi,wendel de o bağlantıyı yapacak tarzda biri gibi göründü bana tabi çok kısa izleyebildim

Jelertte tempolu ve top taşıyo,tabi şu an seviyesi ferdi kadar değil ama profil olarak andırıyo onu

Bissaka için olmuş boey diyoruz ya jelert boeyse ferdi bissaka öyle düşün

Okan euro2024le ilgili konuşurken barışla beraber sürekli ferdiyi övüyodu,top taşımanın önemini mi farketti de jelerti istedi bilmiyorum ama wendelle jelert bire bir olmasa da ferdiyle fredi anımsatıyor
Jelert’in taşıdığı toplar öyle uzun mesafe değil, hücuma ekstra girip taşıdığı toplar. Bir de bilekle değil hız ve body balancela geçiyor rakibi.

Demirbay çoğu veride daha iyi zaten Fred’den ama işte tempo ve dinamik baskının bir istatistiği yok.

Wendel’in hücumsal yönlerine bir şey demiyorum hatta Zenit’te de Claudinho ile oynamışlar arkalarında da Barrios var ama Zenit set oyunu oynuyor bizimki gibi hızlı hücum oynamıyorlar.

Olayı şöyle değerlendirelim, yiyeceğimiz geçişlerde Wendel ne kadar geri koşar? Bu işin sonunda Wendel öne kayar biz yine 6-8 ararız. Gerçi alabileceğimizden hala emin değilim de.

Jelert geçiş savunmasına çok uygun mesela ona bir şey demiyorum.

Net 2 transfer takıma sevıye atlatırdı. 10 -20 bonservis verebiliyorsan Bissakka yı al getir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt