Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel söylendiği gibi 4.5 falan alacaksa berbat transfer olur.
Öyle olacak zaten.
İlkay’ın gelme ihtimali varsa varımızı yoğumuzu ortaya koyup almalıyız. Onun alan bilgisi ciddi pozitif etki sağlar takıma.

Mertensle ikisi de rotasyona sokulur
Ilkay set oyuncusu bizdeki gibi geçiş istenirse 2 ortasahali denklemde herifi çöpler bizim cok bilmiş taraftar.4 3 3 şart ilkay gelecekse.

@Enis Sever
1721153246901.webp

Mertens canımız cigerimiz ama en temizi
Toreira-Wendell-Mc Tominay yapmak gibi görünüyor .. O yüzden bu sene 1 net orta saha kesin gelmrli diyorum mertens gidince bir orta saha daha arayacağız 3lü orta saha şart ..

Öyle olacak zaten.
Ilkay set oyuncusu bizdeki gibi geçiş istenirse 2 ortasahali denklemde herifi çöpler bizim cok bilmiş taraftar.4 3 3 şart ilkay gelecekse.
433 zorunlu olur zaten İlkay geldiğinde, boş alan koşucusu olsa da derinde pozisyon alıyor sıkça.

De Jong Pedri İlkay oynuyordu işte öyle bir şeyler olur bizde de.

Wendel ve İlkay ikilisi acayip ofansif çeşitlilik sağlar ama açıkçası, ilerde derine koşuları Mertensle Barış dışında yapabilen pek yok biraz da Kerem.

Yok yav adamın savunması net iyi ve çok hızlı. Orada her türlü fayda sağlar ben direkt geçiş savunmasına oturttum ama beklenen top taşıma kalitesini bence göremeyiz.

Hocam zaten İlkay 10 numara 3-4 sezondur, 8 olarak görmüyorum ben.
Sağbek olacaksa önünde ziyech olacak osya kadar topu taşıyıp ona bırakacak tadicin ferdiyi koşturduğu gibi koşturur ziyech jelerti

Ziyech kanatta alıyo zaten sürekli topu pası verip koşu atsın alan açsın yeter

Sezon içi maçları oynaya oynaya doğru kadroyu,doğru ikilileri buluruz elbet

433 zorunlu olur zaten İlkay geldiğinde, boş alan koşucusu olsa da derinde pozisyon alıyor sıkça.

De Jong Pedri İlkay oynuyordu işte öyle bir şeyler olur bizde de.

Wendel ve İlkay ikilisi acayip ofansif çeşitlilik sağlar ama açıkçası, ilerde derine koşuları Mertensle Barış dışında yapabilen pek yok biraz da Kerem.
3lü olunca zaha da rahat oynar zaten Barış-Zaha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt