- 17 Eylül 2018
- 20.429
- 23.351
- 1.983
Doue+Jelert olsa keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle olacak zaten.Wendel söylendiği gibi 4.5 falan alacaksa berbat transfer olur.
Ilkay set oyuncusu bizdeki gibi geçiş istenirse 2 ortasahali denklemde herifi çöpler bizim cok bilmiş taraftar.4 3 3 şart ilkay gelecekse.İlkay’ın gelme ihtimali varsa varımızı yoğumuzu ortaya koyup almalıyız. Onun alan bilgisi ciddi pozitif etki sağlar takıma.
Mertensle ikisi de rotasyona sokulur
1m€ mi aldiydik. Uff kara bak.rosu sattıkları bedele bak allah belanızı versin
wendelin son hali göbekli diyenler var
nbombele fiyaskosunun bir benzeri olursa en ağır küfranlara hazır olsun transfer ekibi
arkadaşla mart gibi st petersburga gitcez iptal olmazsa. gelmezse gidip sorarım neden gelmedin diyeRus ajanlığından içeri girme yaw![]()
KAAAAAAAAAAAAAAAAAp
Şu sattıkları stoper yerine koyacaklar ve üçlüye devam ederlerse muhtemelen 2 seneye çift haneye okuturlar.rosu sattıkları bedele bak allah belanızı versin
433 zorunlu olur zaten İlkay geldiğinde, boş alan koşucusu olsa da derinde pozisyon alıyor sıkça.Öyle olacak zaten.
Ilkay set oyuncusu bizdeki gibi geçiş istenirse 2 ortasahali denklemde herifi çöpler bizim cok bilmiş taraftar.4 3 3 şart ilkay gelecekse.
Ozornwafor gibi olması daha muhtemel. Ross o sakatlıktan sonra toparlayamadı. Geçen sezonda kötüydü demişlerdi.Şu sattıkları stoper yerine koyacaklar ve üçlüye devam ederlerse muhtemelen 2 seneye çift haneye okuturlar.
Sağbek olacaksa önünde ziyech olacak osya kadar topu taşıyıp ona bırakacak tadicin ferdiyi koşturduğu gibi koşturur ziyech jelertiYok yav adamın savunması net iyi ve çok hızlı. Orada her türlü fayda sağlar ben direkt geçiş savunmasına oturttum ama beklenen top taşıma kalitesini bence göremeyiz.
Hocam zaten İlkay 10 numara 3-4 sezondur, 8 olarak görmüyorum ben.
3lü olunca zaha da rahat oynar zaten Barış-Zaha iyi olur433 zorunlu olur zaten İlkay geldiğinde, boş alan koşucusu olsa da derinde pozisyon alıyor sıkça.
De Jong Pedri İlkay oynuyordu işte öyle bir şeyler olur bizde de.
Wendel ve İlkay ikilisi acayip ofansif çeşitlilik sağlar ama açıkçası, ilerde derine koşuları Mertensle Barış dışında yapabilen pek yok biraz da Kerem.