Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert transferi için "ödeme garantisi" yazanlar görüyorum sabahtan beri. Kontrat yapıyorsun zaten daha nasıl garanti vereceksin. Teminat falan isteme vardı eskiden de haberin böyle olduğunu düşünmüyorum.

Bence kaynağın bonuslarla 10m haberindeki "Kopenhag bonuslu miktarı düşürüp garanti parayı artırmak istiyor" kısmını yanlış anlayıp oradan yürüyor millet.

wendeli son 3 senede 2 kere falan anca denk gelip izlemişimdir son durumu ne acaba ? Sporting'de 2020'de falan oynarken avrupa kupasında baya izlemiştim ve çok beğenirdim o zamanlar eğer üstüne koyduysa müthiş bir transfer olur ama tabii ilkay ayrılıyorsa eğer ne yapıp edip evine getirsinler o adamı.Dursun çünkü zamanında Arda barça'ya transfer olduğunda , bu ligin 3-4 tık üstündeki halindeyken gidip getirmemiş 6 aylık adamı , ilkay'da da aynı haltları yemesin

Bu Köhn klasik vasat topçu adamın potansiyeli de o kadar yüksek değil. 5'e bile satardım şahsen ama bunların sol bek alabileceğinden şüpheliyim

Jelert transferi için "ödeme garantisi" yazanlar görüyorum sabahtan beri. Kontrat yapıyorsun zaten daha nasıl garanti vereceksin. Teminat falan isteme vardı eskiden de haberin böyle olduğunu düşünmüyorum.

Bence kaynağın bonuslarla 10m haberindeki "Kopenhag bonuslu miktarı düşürüp garanti parayı artırmak istiyor" kısmını yanlış anlayıp oradan yürüyor millet.
Nelsson'u 5 yıl vadeli almıştık, onun taksitlerini geç yatırmışız bir kaç kez, öyle olunca da teminat istiyorlar.

Ilkayı torreira yanina düşununenler yanılıyor uzun zamandır 10 oynuyor city de bile son 2 sezonu kdbnin yanindaki ikinci 10 du barçada yine pedri gavi onunde oynadı vs yani 8 değil kesinlikle derine gelir o kadar torreira ilkay mertens gibi bir şey olmaz yani %0

Hem kiralama bedeli almamışız

Hem satın alma zorunlu değil

Hem satın alma bedeli düşük

300b lik opsiyon o bile şarta bağlı

Bizde bunlardan zekice hamleler bekliyoruz

Brezilyalı olduğu için baskıda devamlılığı yoktur muhtemelen. Geçildiği an bırakıyor bu tarz topçular.

Geçiş savunması için Köhn’ü değiştirmek dışında bir yol gözükmüyor gibi. O da ne kadar çözüm olur bilmiyorum.
Adam savunma yapiyor ama rusya liginde zenitte ne kadar wendelin savunmasins ihtiyac oluyor bunada bakmak lazim
istatistikler bu yuzden yaniltiyor olabilir

dursun'u biraz araştırmışlardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt