- 4 Aralık 2009
- 14.121
- 10.539
- 2.498
Benim aklım İlkay'da kaldı be.
Adımız geçen bütün oyuncuların toplamı < İlkay
Öyle bir transfer.
Adımız geçen bütün oyuncuların toplamı < İlkay
Öyle bir transfer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozorn şöyle bir alakaydı Cherloi'ye kiraladığımızda o sezon herkes övdü iyi sezon geçirdi dedi 100 bine gittiği için o zamanki yönetim eleştirildi oradan iyi paraya satacaklar diye ki başka teklifte yoktu adama. Serbest kalmış oyuncu. Krejci'nin pas ve geriden oyun kurma gibi özellikleri Ross'ta yok ben Ross'tan bir şey çıkmayacağını düşünüyorum. İlk geldiğinde ümitliydim ama sakatlık sonrası çok ağırlaşmıştı diz bağlarında mı ne kopma olmuştu sanırım.Ozorn'un prof maçı bile yoktu ne alaka yav daha doğru düzgün. Krejci de aynı şekilde bir dönem ciddi sakatlık yaşamış sonra bu hoca ile toparlamış zaten Ross'u çıkartan adam mı neymiş bu.
Üçlü oynuyor adamlar, üçlüde stoper parlatmak çok daha kolay.
Bunu bilmiyordum. Ödenmemiş paramız yoksa anlaşma bozucu bir hal almaz diye umuyorum.Nelsson'u 5 yıl vadeli almıştık, onun taksitlerini geç yatırmışız bir kaç kez, öyle olunca da teminat istiyorlar.
Teen mi mature mu?rusça haberlere bakalım bir de
Ekli dosyayı görüntüle 252867
Pragla ikisi aynı değil, neden yükselme ihtimali olduğunu açıkladım sanıyorum. Ozorn'dan bir cacık olmayacağını o dönem söylüyordum zira o ligin istatistiklerini alt üst eden Emin'i de kimse istemedi görüldüğü üzere.Ozorn şöyle bir alakaydı Cherloi'ye kiraladığımızda o sezon herkes övdü iyi sezon geçirdi dedi 100 bine gittiği için o zamanki yönetim eleştirildi oradan iyi paraya satacaklar diye ki başka teklifte yoktu adama. Serbest kalmış oyuncu. Krejci'nin pas ve geriden oyun kurma gibi özellikleri Ross'ta yok ben Ross'tan bir şey çıkmayacağını düşünüyorum. İlk geldiğinde ümitliydim ama sakatlık sonrası çok ağırlaşmıştı diz bağlarında mı ne kopma olmuştu sanırım.
Videolardan Sporting dönemi skills de baktım da pek yapıyor gibi gelmedi. Gerçi o da Portekiz ligiAdam savunma yapiyor ama rusya liginde zenitte ne kadar wendelin savunmasins ihtiyac oluyor bunada bakmak lazim
istatistikler bu yuzden yaniltiyor olabilir
İyi bir sezon geçireceğini sanmıyorum orada ayrışıyoruz. Geçirsin zarar etmeden gitmiş olsun isterim.Pragla ikisi aynı değil, neden yükselme ihtimali olduğunu açıkladım sanıyorum. Ozorn'dan bir cacık olmayacağını o dönem söylüyordum zira o ligin istatistiklerini alt üst eden Emin'i de kimse istemedi görüldüğü üzere.
Prag'da iyi bir sezon demek min 6-7 değer demektir.
Seni bidaki yonetimde Transfer komitesine aldiracam.Wendel işi olmazsa maalesef yangının çapını x3 arttırmam gerekecek.
Wendel İlkay Lucas orta sahasını kurup kanatlara da Jelert ve Doue'yi koyacak bir yönetici aranıyor acilen.