Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim aklım İlkay'da kaldı be.

Adımız geçen bütün oyuncuların toplamı < İlkay

Öyle bir transfer.

St. Petersburg's Zenit has rejected Istanbul's Galatasaray's offer for Brazilian midfielder Wendel. This was reported by Sport-Express.

According to the source, the Turkish club's management sent an offer that did not satisfy the blue-white-blues, which is why negotiations regarding the potential transfer were suspended.

bunlar görüşmeler askıya alınmış demiş

ilkay sırf gsli diye zaten buraya getirebilirsin hala muhteşem üst düzey seviyede adam şaka mı yapıyonuz gelmesin diyenler yav burda 20+ skor katkı garantisi olur kesin adamın.O seviye alabileceğin bir de de bruyne var zaten getirebilir misin buraya

hadi ya bi panik orta saha da alın önümüze bakalım. biz mi kurtaracaz ülke ekonomisini. cumbabam seneye sıfırlar borçları nası olsa

Teteyi wendel transferinde kullanmayı akıl edebilmek için gökten vahiy mi inmesi lazım

Wendele 10 mu verdin
Yap abi teklifi tete +10

Bi kafaları karışsın bi noluyoruz desinler

Ozorn'un prof maçı bile yoktu ne alaka yav daha doğru düzgün. Krejci de aynı şekilde bir dönem ciddi sakatlık yaşamış sonra bu hoca ile toparlamış zaten Ross'u çıkartan adam mı neymiş bu.

Üçlü oynuyor adamlar, üçlüde stoper parlatmak çok daha kolay.
Ozorn şöyle bir alakaydı Cherloi'ye kiraladığımızda o sezon herkes övdü iyi sezon geçirdi dedi 100 bine gittiği için o zamanki yönetim eleştirildi oradan iyi paraya satacaklar diye ki başka teklifte yoktu adama. Serbest kalmış oyuncu. Krejci'nin pas ve geriden oyun kurma gibi özellikleri Ross'ta yok ben Ross'tan bir şey çıkmayacağını düşünüyorum. İlk geldiğinde ümitliydim ama sakatlık sonrası çok ağırlaşmıştı diz bağlarında mı ne kopma olmuştu sanırım.

10 numaradaki bağlantı oyuncusu rolünü şu an dünyada en iyi yapan oyuncu İlkay.
Alma imkanı doğacak ve yönetim almayacak.
O yönetimi taraftar şimdikinden beter eder.

bu da zenitte kalacak gitmeyecek diyor
1721154314200.webp

Ozorn şöyle bir alakaydı Cherloi'ye kiraladığımızda o sezon herkes övdü iyi sezon geçirdi dedi 100 bine gittiği için o zamanki yönetim eleştirildi oradan iyi paraya satacaklar diye ki başka teklifte yoktu adama. Serbest kalmış oyuncu. Krejci'nin pas ve geriden oyun kurma gibi özellikleri Ross'ta yok ben Ross'tan bir şey çıkmayacağını düşünüyorum. İlk geldiğinde ümitliydim ama sakatlık sonrası çok ağırlaşmıştı diz bağlarında mı ne kopma olmuştu sanırım.
Pragla ikisi aynı değil, neden yükselme ihtimali olduğunu açıkladım sanıyorum. Ozorn'dan bir cacık olmayacağını o dönem söylüyordum zira o ligin istatistiklerini alt üst eden Emin'i de kimse istemedi görüldüğü üzere.

Prag'da iyi bir sezon demek min 6-7 değer demektir.

Pragla ikisi aynı değil, neden yükselme ihtimali olduğunu açıkladım sanıyorum. Ozorn'dan bir cacık olmayacağını o dönem söylüyordum zira o ligin istatistiklerini alt üst eden Emin'i de kimse istemedi görüldüğü üzere.

Prag'da iyi bir sezon demek min 6-7 değer demektir.
İyi bir sezon geçireceğini sanmıyorum orada ayrışıyoruz. Geçirsin zarar etmeden gitmiş olsun isterim.

Şu an Türkiye'nin en büyük Jelert uzmanı kim acaba? Bilgi alalım oyuncu hakkında.

Serdar kelleci iyi analiz yapar darlamak lazım onu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt