Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rusyada çok haber yok. geçen gün çıkan teklifi yetersiz buldular haberi dışında. 2 muhabir de olumsuz konuşmuş kişisel yorum mu kaynaklarına dayanarak mı bilemedim. telegramda paylaşıyorlar taraftarların yorumlarına baktım biraz. bir yandan gidişlerine hazırlar bir yandan da bonservis beklentileri yüksek. barçanın parası yok diye dalga geçmişler falan bizden haberleri var mı acaba:red::red::red:

Ounahi alsak en azından daha az maliyetli ve risksiz olur gibi böyle ofansi ağır basan bir adam alıp tam kamikaze futbolu oynama fikri beni rahatsız ediyor. Kaptirilan bir top sonrası, kanatlara uzun oynamış rakibin siyahi kanadı bomboş yardiriyor yine bizim yarı sahaya girerken ve en yakın topcumuz en iyi ihtimalle 10 m filan gerilim filmi gibi.

o para edenlerden bi kaci geldi en buyuk ornekte gecen senenin gol ve asist krallari
Evet biri Ağustos ayında biri de transferin son günü. O güne kadar da grilish joao Pedro için yangın yapılıyordu... Beceriksizler bir grilisch i ikna edemediler joao pedro yu fenere kaptıdrılar diye. Yangın yapılırken de bonusu getirdiler torreira... Alel acele kampa yetiştirilenler de seferoviç Sergio midtsjö işte... Temmuz da fiyatlar uçuk. Herkes diğer teklifler de gelir mi diye bekliyor bekletiyor.

Merak etme yönetimi koruma kollama gibi bir serdim yok da yıllardır sosyal medya taraftar tepkilerini hangi yönetim olursa olsun görüyoruz biliyoruz.

Sparta pragın sağ beki vardı ona ne oldu, süper bekti işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Doue Sanchez Nelsson Jelert
Wendel Torreira Ilkay
Baris Icardi Zaha

SL ceyrek final + 5. yildiz

Okan Hoca da her rakip oyuncusunu istemiyor abartmayın bu mantıkla Preciado’yu kesin aldırması lazımdı Prag’tan. İstatistik şov yaptı

sende fasin yetistirdigi gelmis gecmis en iyi oyuncusu var ve sen bu adamin referansindan faydalanamiyorsun!

baskasi olsa simdiye mazraui, boufal, ounahi coktan bitirmisti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt