Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
temmuzun ikinci haftası osimhenin kalıp kalmayacağı belli olur
Bende onu dedim diye yalancı oldum.aha bugün yeniay var,bu yeni başlangıç demek.temmuzun ikinci haftası da dolunay var.bu da sonuç demek.bi işin matematigindan habersiz cahillik böyle bisey oluyo iste

Pazarlık yaptıkça artıyor heralde.

Serhan Türk, son yönetim geldiğinden beri haberleri tutturuyor. Çok zordu ama başardık tarzı bir tweet gibi geldi. Petrovic 5 + 15 satın alma ile gelirse güzel olur.

Ayrıca bir çoğumuzun aksine Eren'de olduğu gibi Uğurcan'ı da 8-10 + Halil+ Yusuf gibi bir bonservise isterim şahsen. Fakat Fb'ye daha yakın anladığım kadarıyla.

Pazarlık yaptıkça artıyor heralde.

Serhan Türk, son yönetim geldiğinden beri haberleri tutturuyor. Çok zordu ama başardık tarzı bir tweet gibi geldi. Petrovic 5 + 15 satın alma ile gelirse güzel olur.

Ayrıca bir çoğumuzun aksine Eren'de olduğu gibi Uğurcan'ı da 8-10 + Halil+ Yusuf gibi bir bonservise isterim şahsen. Fakat Fb'ye daha yakın anladığım kadarıyla.
Bencede öyle bir sey olacak. Yüksek bir sey ödeyecegiz galiba

Morata'dan uygun bir çıkış bedeli alınması durumunda gitmesine çok soğuk bakmıyorum.

Icardi + Önemli Bir Oyuncu / Osimhen + 3. Forvet

Yukarıdaki denklemde Önemli Bir Oyuncu olarak Morata uygun olmaz, 3. forvet için de çok üst seviye. Icardi gitmeden Morata bu denklemde bize uymuyor zaten. Batshuayi bile yapamadı.

3. Forvet Erencan Yardımcı tarzı bir oyuncu olmalı ya da Türk bulunamıyorsa +2 kuralındaki yabancı burada kullanılmalı.

Chelsea fazla kalecisi var diye petrovici 15e bırakmak zorunda gibi düşünenler varken demiştim 25-30dan aşağı vermezler diye.Bizim dışımızda ederinin altında oyuncu satmak için uğraşan kulüp yok

Geldiğimiz noktada elimizde forvet yok rezillik

Morata iyi adamdı

Zaniolo var en azindan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt