- 22 Kasım 2008
- 11.478
- 7.073
- 2.493
öyle düşünmemek lazım dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi rustu
Benim söylediğimle ne alakası var ki? Rus kaleciler iyi olmaz demedim ki ben...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle düşünmemek lazım dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi rustu
hayır yani rus diye kaleci olmaz dememek lazım diyorumBenim söylediğimle ne alakası var ki? Rus kaleciler iyi olmaz demedim ki ben...
Oh be demek ki almıyoruzGs osayi transferine girdi
Bu ne dostum championship kadrosu mumuthiş potansiyelli bir çocuk banko oynar sağda maduke ortada palmer solda gittens önlerinde delap vay babayın
3 milyona yakın bir ücret talep ediyorSamuel'i sevmem, tıpkı Boey gibi. Ama sağ kanatta attığımız karavanalardan sonra uygun maliyetli ve en önemlisi ne olduğu bilinen birini almak mantıklı. Ama bizimkiler taktı mı takıyor; Boey bir şekilde ikna olup gelecek diye alternatifleri değerlendirmiyorlar.
bu kadronun daha kabzımalı ki sol açık ve adam gibi bir forvet yokken ligte 4. oldu.Eksik yerlere genç ve potansşiyelli adamlar aldılar uyum sorunu yaşamazlar muthiş bir 2. yarışı izlenir primier ligde bu yılBu ne dostum championship kadrosu mu
Dostum yine 4ten yukarı çıkamazlar yaz kenarabu kadronun daha kabzımalı ki sol açık ve adam gibi bir forvet yokken ligte 4. oldu.Eksik yerlere genç ve potansşiyelli adamlar aldılar uyum sorunu yaşamazlar muthiş bir 2. yarışı izlenir primier ligde bu yıl
Bjk ile 1.9'a anlaşmadı mı?3 milyona yakın bir ücret talep ediyor
Dostum yine 4ten yukarı çıkamazlar yaz kenara
neto ligte 10 gol katkısı verememiş bence gittens çok daha iyiChelsea Joao Pedro’yu da istiyor 50 milyon paund falan. Solda Neto çok iyi oynuyordu kolay kolay kesemez Gittens.
Her mevkide iyi oyuncuları var ama Palmer ve Fernandez dışında world class adam yok. Bir de sağlam olsa Reece James.
Erkek erkeğe göz kırpar mı
hayır yani rus diye kaleci olmaz dememek lazım diyorum
Gittens Bundesliga’da 10 gol katkısı veremedineto ligte 10 gol katkısı verememiş bence gittens çok daha iyi