- 20 Mayıs 2011
- 23.166
- 10.169
- 1.873
Boey’e vereceğim parayla littlelion Ferdi’yi kiralarım sağ beke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayi diyince yasli hissediyorum kendimi kanks yavSana dayım demek daha samimi geliyo ama bana fark etmez kanks yav![]()
Gardi olmasa transfer yapamiyoruz. Yuzsuz herifler utanmadan gardiye mi laf ediyorlar bideBoey mevzusu. Sözde gardi transfere girmiş o yüzden çıkmaza girmiş transfer.
En son o ramos istiyordu sahaya çıkarsa rakipler bize 6 gol atmazmis saygı duyarlarmis.Bu @Ali Gece ye bir hakarettir heis
Aha firsat. Şampiyonlar ligi diyo,kiralayak
Sampiyonlar ligi olursa ayrılmaya razı görünüyor,kiralayabiliriz gardi sayesinde.25 milyon opsiyonda konabilirBu var ya muazzam olur... 10 numaraya koy işte
Pek isteyen yok gibi abi.sezonu normal geçirmiş ve sampiyonlar ligi şartı koyuyoLucas Paqueta müthiş olur. Keşke gelse ama sanmıyorum. İngiltere liginde herkes talip olur. En olmadı İtalya’dan yamyam Roma,Atalanta gibi ölücü kulüpler isterler.
Adamı elinden gelse kalede oynatırsan nasıl bir skor katkısı olmasını bekliyorsun ki.Ligde 20 gole katkı sağlayan adamın yerine aynı maliyeti çekip getirdiğin adam 3 gole katkı sağlıyorsa vasat bir hamle olmuş demektir kabul etmek lazım
hakanKiralik Paqueta mi bonservisle hakan calhanoglu mu
İkisi de olsun be