Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.968
- 8.026
- 1.233
önümüzdeki hafta kamp başlasın anca belli olur bazı şeyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo ve Frankowski'nin kaldığı senaryoda
Davinson
Sallai
Jakobs
Frankowski
Sara
Lemina
Torreira
Sane
İcardi
Zaniolo
bu planda 22 yaş altı dışında 2 yabancı alabiliyoruz, 1'i Petrovic desek, diğeri Osimhen ya da forvet olacak, umarım ciddi şekilde iyi çalışıp kadro planlaması yapılıyordur, 3-4 iyi Türk oyuncuya ihtiyacımız var
katılıyorum haberler o yönde gibi belki de ucuza gitmesinler diye yapıyoruz,Zaniolo ve frankowski nin kaldığı bir senaryoda koca sezonu çöpe atarız. Zaniolo futbolu bırakmış, frank hiç başlamamış gibi
Zaniolo'ya güven olmaz doğru ama Barış'ın yedeği gibi düşünsek ne kaybederiz bilmiyorum. Benzer profil adamlar. Takımın o mevkideki ana rotasyonu zaten doldu. Ligde 70'te falan sahaya atıp oyuncuyu da kazanabiliriz gibi geliyor bana. Bu kazanmadan kastım biraz istatistik kastırıp devre arası Arabistan'a falan satabilme işi tabii ki.Zaniolo ve frankowski nin kaldığı bir senaryoda koca sezonu çöpe atarız. Zaniolo futbolu bırakmış, frank hiç başlamamış gibi
Kaleye berkeyi almak lazımZaniolo ve Frankowski'nin kaldığı senaryoda
Davinson
Sallai
Jakobs
Frankowski
Sara
Lemina
Torreira
Sane
İcardi
Zaniolo
bu planda 22 yaş altı dışında 2 yabancı alabiliyoruz, 1'i Petrovic desek, diğeri Osimhen ya da forvet olacak, umarım ciddi şekilde iyi çalışıp kadro planlaması yapılıyordur, 3-4 iyi Türk oyuncuya ihtiyacımız var
İkisini de şutlayacağızZaniolo ve Frankowski'nin kaldığı senaryoda
Davinson
Sallai
Jakobs
Frankowski
Sara
Lemina
Torreira
Sane
İcardi
Zaniolo
Öncelik osi ve kaleci. Osi karar veren3 kadar uyumaya ve uyutmaya devamGündoğar ve Çalhan gibi 1 ay suni gündem yaratıp taraftarı uyutma projesi bitmiştir. Artık gerçek transferleri bekliyoruz. Hatip İbrahim istifa etmeli
Motive edersek bizden garip işler yapabilir
Auckland city kalecisi ile ilgileniyoruz hahha. Ek iş olarak da amazon lojistik işleri Türkiye ayağı baş sorumlusu olacakmış.Cuestanın kaleci versiyonunu almayız umarım :d