Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo ve Frankowski'nin kaldığı senaryoda

Davinson
Sallai
Jakobs
Frankowski
Sara
Lemina
Torreira
Sane
İcardi
Zaniolo

bu planda 22 yaş altı dışında 2 yabancı alabiliyoruz, 1'i Petrovic desek, diğeri Osimhen ya da forvet olacak, umarım ciddi şekilde iyi çalışıp kadro planlaması yapılıyordur, 3-4 iyi Türk oyuncuya ihtiyacımız var

Davinson
Sallai
Jakobs
Frankowski
Sara
Lemina
Torreira
Sane
İcardi
Zaniolo

bu planda 22 yaş altı dışında 2 yabancı alabiliyoruz, 1'i Petrovic desek, diğeri Osimhen ya da forvet olacak, umarım ciddi şekilde iyi çalışıp kadro planlaması yapılıyordur, 3-4 iyi Türk oyuncuya ihtiyacımız var

Zaniolo ve frankowski nin kaldığı bir senaryoda koca sezonu çöpe atarız. Zaniolo futbolu bırakmış, frank hiç başlamamış gibi

Zaniolo ve frankowski nin kaldığı bir senaryoda koca sezonu çöpe atarız. Zaniolo futbolu bırakmış, frank hiç başlamamış gibi
Zaniolo'ya güven olmaz doğru ama Barış'ın yedeği gibi düşünsek ne kaybederiz bilmiyorum. Benzer profil adamlar. Takımın o mevkideki ana rotasyonu zaten doldu. Ligde 70'te falan sahaya atıp oyuncuyu da kazanabiliriz gibi geliyor bana. Bu kazanmadan kastım biraz istatistik kastırıp devre arası Arabistan'a falan satabilme işi tabii ki.

Davinson
Sallai
Jakobs
Frankowski
Sara
Lemina
Torreira
Sane
İcardi
Zaniolo

Kaleye berkeyi almak lazım

Bu ne biçim nöbet ya. 182 sayfada tek ilginç haber osayi ve ugurcanin transferlerinin gerçekleşmemesi. Tek olumlu haber icardi kızlarına 10 saat sonra kavusmus. Nöbeti protesto ediyorum.

Davinson
Sallai
Jakobs
Frankowski
Sara
Lemina
Torreira
Sane
İcardi
Zaniolo

İkisini de şutlayacağız

2 haftadır biz

F4pBUKUXwAEI6y_.webp

F4pBUSuXIAE95cp.webp

F4pBUeDXgAA7tLf.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt