Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Madem Lizbon dışında minimum 10’a oynamak istiyor başkanı da sıkıntı çıkartıyor bir sene sonra satmak şartıyla satın alma opsiyonuyla alalım adamı. Seneye bonservisini alıp gitmek istediği yere satarız.

Herkes mutlu olur bir sene CL’de bizimle oynar seneye 5-10 kar ederiz

Osimhen de kafasına göre takılsın artık. Maliyetleri uçurdukça uçurdu zaten.

Hah ben üstteki habere inanırım. Bizim yönetim Osimhen'i satın almaya çalışmaz, 1 yıl daha kiralayalım, Osimhen'e yine verelim maaşını, size de ateşleriz bi 10 kağıt, bir sene sonra çok daha yüksekten satarsınız zaten diye Napoli'yi ikna etmeye çalışacaktır.

Daha transfer dönemi yeni başladı sayılır ancak nedense bizden hiçbir önemli oyuncu (Barış vs) satılmayacak gibi geliyor ekstrem bir teklif gelmedikçe.

Hah ben üstteki habere inanırım. Bizim yönetim Osimhen'i satın almaya çalışmaz, 1 yıl daha kiralayalım, Osimhen'e yine verelim maaşını, size de ateşleriz bi 10 kağıt, bir sene sonra çok daha yüksekten satarsınız zaten diye Napoli'yi ikna etmeye çalışacaktır.
Bir sene sonra sözleşmesi bitiyor Napoliyle. Adam geri dönmek istemiyorken niye uzatsınlar sözleşmesi

Gol attığında, asist yaptığında falan ismini bağırması güzel topçular transfer edin pls.

Şöyle Steve McManaman gibi ismi olacak of be.

2027 ye kadar sozlesmesi var son degil ama kiralik falan olmaz satilir bir yere bu yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt