Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık transferde bizim yönetime kulak verme zamanı :

10436 (1).webp

Beşiktaş durdu yine para için ndickayı satmak zorundalardı yine kurtardılar rakibimizi.

abrahamı sinamekioğlu'yu izlerken inter milan derbisinde izlemiş bulundum geçen. Morata ile beraber çift forvet onyuyorlardı bir pozisyonda osimhen gibi durduk yere presle penaltı aldı aslında ama hakem vermedi. Gol vuruşları belki tırttır bilmiyorum ama fiziği olsun sürati olsun ayaklarına hakimiyeti vs lig için ideal bir topçu gibi göründü.

29 yaşındaki bonservisi olmayan seneye 10 milyon maaş verdik diye bu paraları nereden buluyoruz oluyor herifler 20 milyon bonservis min 5 milyon maaş vermişler. 2 senelik maliyeti kemiksiz 30 milyon euro. Ulan seneye verdiğimiz para da 2 senelik 20 milyon +vergi. Biz 10 milyon vergi vereceğiz bunlar 5 milyon. 35 milyon maliyeti var.

Olm dalga mı geçiyorusunuz la biri anlatsın. Geliri olmayan ffp kıskacından ceza yemeyi bekleyen geçen sene 30 milyon zarar yazıp daha bu sene geçen seneki çöplerin bonservisinin kalanını ödeyecek kulüp çıkıp bir oyuncuya 20 milyon bonservis veriyor.
Diğeri 35 milyona kiralık adam alıyor.

Kim fonluyor olm bunları.

Abraham=Batshuayi tier herif bitiriciliği bayağı kötü biz alsakta aynısını yazardım.

Sara çöz şu işi be. Ya Arabistana gidecek ya Leeds United’a

Wolsburg'un ekonomik sorunu var falan diyenler olmuştu ama yok belli ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt