- 18 Mayıs 2011
- 53.133
- 57.024
- 4.613
Inşallah olmaz bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bekten stopere geçti. Severdim hakan baltayi. Fizikli beklerin hızı gidince stoper olma alternatifi var.Babası 28 yaşında bitmişti ve sigara içiyordu.
Amin diyorum o haldeLucas Perri diyorlar
Avatari ben seçecekmiyimAvatar değişmesine iddiaya girecek olan varsa beklerim

İyi kaleci ama çizgi kalecisi.Lucas peri iyi bir kaleci mi sizce
Üst düzeyden beklenti Osimhen olunca böyle oluyor. Morata Abraham'ı 99 kere tek gözle sektirir 100. de voleyi çakar ayrıca.İkisi de üst düzey oyuncu değil
Pazarlık yok kimse kimseninkini sevmeyecekAvatari ben seçecekmiyim![]()
İcardi gomis gomez sörloth hepsi üst düzey bu lig için sağlam santraforlar. Morata abraham valencia değilÜst düzeyden beklenti Osimhen olunca böyle oluyor. Morata Abraham'ı 99 kere tek gözle sektirir 100. de voleyi çakar ayrıca.
Alacakları topçu Morata'dan iyi çıksa neyse diyeceğim gitmesine izin verince.
Morata'da üst düzey adam ki dakika gol oranı gayet iyi. Valencia'da ciddi katkı vermiş biri. Sörloth lige gelirken üst düzey değildi burada parlayıp üst düzey oldu desek daha doğru olur.İcardi gomis gomez sörloth hepsi üst düzey bu lig için sağlam santraforlar. Morata abraham valencia değil
valencia kim yaw. sörloth ne ara üst düzey oldu, onu da bizim lig ilah yaptı. abraham desen mou'nun roma'daki ilk sezonu sonrası bitti, milli kariyeri desen h.dervişoğlu gibi.İcardi gomis gomez sörloth hepsi üst düzey bu lig için sağlam santraforlar. Morata abraham valencia değil
Normal bir kaleci. İyi değil.Lucas peri iyi bir kaleci mi sizce