Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.096
- 25.418
- 3.183
Jekem bonbanın pimini çekti
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Top move for Jk
Sövüyor mu övüyor mu dedirten bir yorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jekem bonbanın pimini çekti
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Lemina / Torreira her maç beraber oynamaz bu sene oynadı seneye öyle olmaz derbi oynarsın bu ikili oynar, zorlu deplasmana giderse bu ikili oynar.Şimdi anlaştık.Hemfikiriz ama şunu bilki Torreira Lemina en kuvvetli bölgemiz.Sakatlik bela olmazsa bu ikiliyi oynatamazsin.Otomatikman Hakan da paşa paşa kenarda oturur.Mirildanma yapmaz inşallah.
Here we go again...
Here we go again...
Osimhen işi ya olumlu ya da olumsuz çözülse de yolumuza baksak adminim.Gelsin
Kulağa hoş geliyor ama bize çok daha genç sağlam bir 10 numara lazım degilmi?Bence çok daha iyi bir oyun kurucu benim için çok daha makbul olur.Bakalim bekleyip göreceğiz ama bu yol bizim için daha mantıklı sevgili Umut.İkisi yerine genç bir virtüöz alabilsrk keşke.Lemina / Torreira her maç beraber oynamaz bu sene oynadı seneye öyle olmaz derbi oynarsın bu ikili oynar, zorlu deplasmana giderse bu ikili oynar.
Ayrıca Lemina + Torreira oynuyor diye Hakan yedek kalacak değil 10 numaraya çekersin ya da Hakan'ı 6'ya çekip Lemina - Torreira ile pres yapar Hakan'a oyun kurdurursun.
Seçeneklerin artar.
Bende yabancı serbest olduğu ortamda full potansiyelli oyuncular isterim ama 12 + 2 olan ortamda yerli futbolcularda değerli fener boş yere Uğurcan'a gitmedi şu şartlarda rotasyonlu geniş kadroda hem Hakan hem İlkay'a kimse itiraz etmez diye düşünüyorum.Kulağa hoş geliyor ama bize çok daha genç sağlam bir 10 numara lazım degilmi?Bence çok daha iyi bir oyun kurucu benim için çok daha makbul olur.Bakalim bekleyip göreceğiz ama bu yol bizim için daha mantıklı sevgili Ümit.
Torreira-Lemina-Sara-Kaan dörtlüsüyle yeni sezona giriyoruz. En az iki adam lazim orta sahaya. Bir oyuncu Mertens'in yerine. Berkan, Kerem ve Zaniolo gönderilecek gibi duruyor. Son maclarda Kaan orta sahada denendigine göre planlamayi stopere ve sag beke yerli rotasyon oyuncusu alarak yapmisizdir diye düsünüyorum. Bu durumda 2 tane adam kesin gerekiyor.Hakan niye yedek oturamıyor padişah filan mı haberimiz yok.
Bu takımda Osimhen geldiğinde Icardi bile bazı maçlar yedek oturacak ya da Osimhen dinleneceği Icardi'nin oynayacağı maçlar olacak.
Ediyom zaten sahada 2 Türk olunca 3 yabancı net giriyor kadroya. Sallai icardi partey yedek.. lemina sajatlaninca Berkana mi kalacaz tamamen Cengiz beyFifa oynamıyoruz yabancı sınırı var kadroda
Futbolu ve kuralları takip ediniz
Yaniyor buralarAlmanya'da mi çok sicak
Alman kizlarida yanıyordur. İyi tarafından düşün.Yaniyor buralar
Rakipler 20 milyon euro bonservisli forvet alıyo30 yaşına girecek adam'a 30 milyon euro verelim öyle mi ? Bu ara seni hiç iyi görmüyorum kanks yavadayı sattık da haberimiz mi yok.
Hocaları 3 kere karşılaşmış keşke bizde olsa demiş veeeee Tammy şuan bejeke'deTop move for Jk
Sövüyor mu övüyor mu dedirten bir yorum