Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.649
- 4.923
- 673
chelsea maçında şov yapmıştı çok değişik bir adam da pek istatistik yapamamış garipEnciso olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chelsea maçında şov yapmıştı çok değişik bir adam da pek istatistik yapamamış garipEnciso olur
Mevkisi neEnciso olur
muhtemelen daha odememisizdirOcak’a kadar sözleşmesi vardı bizimle 6 milyona kiralamıştık. 3 milyon alırız tahminen.
Bu gazlamalardan sonra benTabii ki de, konu üretmede de sorun yaşamazsın. Sen bir şeyi kafaya koyarsan yaparsın, o enerjiyi alıyorum. Enerjini başka yerlere değil, hayallerine kanalize et. En büyük motivasyon kendimiziz, başardıklarımız. Sadece dene hiçbir şey kaybetmezsin ama çok şey kazanabilirsin. Buradan da destek oluruz.
Teşekkkürler cevabın için. Yunus dışındaki yorumlarına saygı duyuyorum.As
Oturmaz işte hocam,yıkık yusufla jelert bile oturmayıp gitmek istiyolar,sen oynatmayacağın hangi oyuncuya yatırım yaparsın,yatırım yapmıyım zaten oynamayacak dediğin adamın da seviyesi bellidir
Yunus yerli tabiki ama altyapı yerlisi,bir de trde gs dışında yetişmiş yerli zorunluluğu var 4 kişi,yunus o yüzden o klasmanda sayılamıyor
Şimdi anladım diğer mesaja göre 4312ye göre yazdın sandım kadroyu
Saygı duyarım
Bu gazlamalardan sonra ben
senin dedigin dogru rtas. yunus homegrown yazilabilir.Teşekkkürler cevabın için. Yunus dışındaki yorumlarına saygı duyuyorum.
4 tr de yetişmiş, 4 altyapı kuralını biliyorum. Ancak yerli bir oyuncuyu tr de yetişmiş olarak kaydettirmek neden yanlış olsun ki. Varsa, bu kural saçma geldi.
Demek istediğim Yunus hem yerli hem altyapı oyuncusu. ben bunu tr de yetişmiş olarak kaydetmek istiyorum.
Bulabilirsem bi bakacam kurala, merak ettim.
Ben teşekkür ederimTeşekkkürler cevabın için. Yunus dışındaki yorumlarına saygı duyuyorum.
4 tr de yetişmiş, 4 altyapı kuralını biliyorum. Ancak yerli bir oyuncuyu tr de yetişmiş olarak kaydettirmek neden yanlış olsun ki. Varsa, bu kural saçma geldi.
Demek istediğim Yunus hem yerli hem altyapı oyuncusu. ben bunu tr de yetişmiş olarak kaydetmek istiyorum.
Bulabilirsem bi bakacam kurala, merak ettim.
Konuda konu dışı yaptığınla ilgili şikayetler varsenin dedigin dogru rtas. yunus homegrown yazilabilir.
sallama sadriBen teşekkür ederim
Evet kural öyle malesef
17 yabancı pasaport
4 gs altyapısından yetişme
4 gs hariç tr içi yetişme
Şeklinde
konuyu degistirmeye calisma da verdigin yanlis bilgiyi duzelt.Konuda konu dışı yaptığınla ilgili şikayetler var
Abdülkerim-Eren-BarışBen teşekkür ederim
Evet kural öyle malesef
17 yabancı pasaport
4 gs altyapısından yetişme
4 gs hariç tr içi yetişme
Şeklinde
burada transfer konuşmaya ve görmeye giriyoruz böyle heriflerin saçma sapan postlarını görmek zorundamıyız eyyy yönetimsallama sadri
Gtü yere yakın olan mevzusuBu 10 numara pozisyonundaki oyuncular neden hep bodur.