Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okanın şampiyon yaptığını sanmanız çok komiğime gidiyor abi

mal ismail 99 puan topladığı yerde komik 😂

Erden Timurun başlattığı ksliteli topçu furyasıyla buralara geldik

şu takımlarla bir tdnin MAL olması lazım şu puanları toplayamamak

mou bile bile fbye operasyon çekti
çekmesine rağmen yine 80 puan topladılar

ki taraftar olaya et atmasa şu mou bile şamp olacakdı

versene şu kadeoları genç ftnin elinede bak neler yapıyordu

hani belki öyle anlarsın okanın iyi bir td olmadığını
Bir kere ft artık genç değil. İkincisi fenerin aldığı puanların gerçek puanlar olduğunu söylüyorsan bunu kabul edemem. Ne iso 99 puan almıştır benim gözümde ne de Mou 80 puan almıştır. En az 15 er puan aşağısına düş puanları. Hele iso nun ki 20-25 puan daha az olabilir…

Gelelim benim söylemek istediğime… Okan giderse bu takımda bir çok oyuncu da ayrılmak isteyecektir. Teknik direktörün gitmesi takımı 1-2 sene içerisinde dağıtıyor çünkü. Bunu ft fiorentina sonrası gördük. Luce bir şekilde tuttu takımı 1 sene ama sonrası sistem değişikliği mutsuzluklar falan iyice dağıldı takım. Ft nin bile bir röportajda Arsen wenger gibi kalsaydım keşke dediğini hatırlıyorum.

Bir kere ft artık genç değil. İkincisi fenerin aldığı puanların gerçek puanlar olduğunu söylüyorsan bunu kabul edemem. Ne iso 99 puan almıştır benim gözümde ne de Mou 80 puan almıştır. En az 15 er puan aşağısına düş puanları. Hele iso nun ki 20-25 puan daha az olabilir…

Gelelim benim söylemek istediğime… Okan giderse bu takımda bir çok oyuncu da ayrılmak isteyecektir. Teknik direktörün gitmesi takımı 1-2 sene içerisinde dağıtıyor çünkü. Bunu ft fiorentina sonrası gördük. Luce bir şekilde tuttu takımı 1 sene ama sonrası sistem değişikliği mutsuzluklar falan iyice dağıldı takım. Ft nin bile bir röportajda Arsenal wenger gibi kalsaydım keşke dediğini hatırlıyorum.

hiçbirşey olmaz eğer kalite bazlı transferler devam ederse
yeter ki kafası biraz çalışsın yeter tdnin

zaten oraya genç ft yazdım abi

Yüzde 50 osu
15 sancez
10 torrik
10 sara
10 yunus
5 diğerleri

barışa ayıp

lemina gelmeden önce torrik leş atıyordu ne yazık ki ama tamamen okan burukun saçma sapan futboluns kurban gitti çocuk onun için hiç eleştirmedim torriki okanı eleştirdim

leminaya 10 versen anlarım ama

hiçbirşey olmaz eğer kalite bazlı transferler devam ederse
yeter ki kafası biraz çalışsın yeter tdnin

zaten oraya genç ft yazdım abi
Tamam işte ben de artık ft genç değil dedim :)

Olm senin yazdığın oranlara bakılırsa takım aynı kalsın td olmasına da gerek yok. Kendi kendine şampiyon olur takım :)

Ah Okan ım ah. Eninde sonunda göreceğiz zaten o günleri. Okan gittikten sonra benden çekeceğin var…

barışa ayıp

lemina gelmeden önce torrik leş atıyordu ne yazık ki ama tamamen okan burukun saçma sapan futboluns kurban gitti çocuk onun için hiç eleştirmedim torriki okanı eleştirdim

leminaya 10 versen anlarım ama
Şöyle yapalım Yüzde 10 yunus-barış Yüzde 10 torrik lemina böyle daha adil oldu gibi.

Tamam işte ben de artık ft genç değil dedim :)

Olm senin yazdığın oranlara bakılırsa takım aynı kalsın td olmasına da gerek yok. Kendi kendine şampiyon olur takım :)

Ah Okan ım ah. Eninde sonunda göreceğiz zaten o günleri. Okan gittikten sonra benden çekeceğin var…

zaten baktı gsde para bitiyor hemen kaçar ilk fırsatda sen merak etme
yapmadığı şey değil

abi şartlar koşullar değişir
belik okan değişir bilemem ama şu 3 senelik dönemde hocalık namına iyi değil
ha çok kötüde değil ama kesinlikle iyi değil

ya bu insanlar 3 sene şampiyon olmuş adama niye sallıyor niye güvenmiyor hiçmi merak etmiyorsunuz abi

Hakan C hayirli olsun diyebiliriz bence

Umarim Lemina yerine düsünülmüyordur

Okan‘in 4-2-4 düzeninde Hakan elek olur

Hakan-Mario
Lucas

Sara yedeğe düşer en son formları dikkate alınırsa.

Hakan (İnter)
Osimhen (Napoli)

Bu iki hamle ligi garantiletir.

Gerisi CL de başarı istiyorsak getirilmeli.

Ama şu çok net

Torreira
Hakan
Sara
Lemina

Orta sahasını da

İcardi
Osimhen

Forvet ikilisini de

Barış
Yunus
Sane

Kanatlarını da durdurabilecek bir süper lig takımı yok.

Sanchez, Eren ve Jakobs da (sakatlanmazsa) değerli.

CL için iyi kaleci
Çok iyi bir stoper
Fişek ve güçlü bir sağ bek

Daha şart.

Hakan bu noktadan sonra gelir artık herhalde.
Hakanın meselesinde başka şeyler var. Lautoro da bugün yaptığı açıklama sonrasında kalması imkansız. Bedelsiz inter gelmiş birine tutup 30 milyon falan istemek abes olur. Bizim masaya bu rakamlara pazarlık için oturmamiz daha abes olur. Sembolik bir rakam ödenir snejder gibi alınır. Snejder daha iyi zamanında geldi bu kulübe. Ha bence Bi işin sonu kadro dışı kalmaya gider.

yakın zamanda gsde sevemediklerim

okan buruk
kerem aktürkoğlu
hatipoğlu
metin öztürk
sallai
akmanlar
cenk ergün

burunlarında kuş tutsalar sevemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt