- 16 Haziran 2010
- 203.268
- 155.167
- 6.838
Sane bizim oyuncumuz, Bayern ile bir ilişkisi kalmadı daha ne?Alıntıları takip et.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane bizim oyuncumuz, Bayern ile bir ilişkisi kalmadı daha ne?Alıntıları takip et.
Malick Fofana sadece CL istiyorum demiş
niye bu kdr gerginsin olm sen noldu?Sane bizim oyuncumuz, Bayern ile bir ilişkisi kalmadı daha ne?
Metinin ibrahimin erden timuru yemesine müsaade eden adamdan ne beklersinEgo tavan, Erden Timur ön plana çıkınca kıskanmıştı malum.
Buna TR’ye gelmek istemiyor, PL istiyor diyen muhabirler vardı
Aga Can da garip garip sorular soruyor bazenniye bu kdr gerginsin olm sen noldu?
Devam eden turnuvada Sane sure alabilir mi diye sormustu can.
Nasıl denk geldi bilmiyorum ama bizde 2 hafta önce ayrılan muhasebe elemanı aysonu destek için geldi dün bizde firmayaAga Can da garip garip sorular soruyor bazen, benim yarın işyerinde son günüm olacak ama haftaya beni tekrar bir görev için çağıracaklar mı acaba gibi bir soru.

@Can Erden
@Melih Sönmez
Bunu paylaşmam bile garip ama yine tuhaf sorular görmekten ise buna bakmanız yeterli beyler
adamı geriyon sonra niye gerginsinniye bu kdr gerginsin olm sen noldu?
Devam eden turnuvada Sane sure alabilir mi diye sormustu can.
-Sergen senden birşey istermişGünün kısa özet var mı hocam
Olm benim mrk ettigim bi soru dgl. Takipte etmiyorum fazla. Can sordu bende Alper bilir diye mentionladım.adamı geriyon sonra niye gerginsin
bizimle muhatap olmak istemiyor olabilir. Lautaro ya fena kuruldum durduk yereOlm benim mrk ettigim bi soru dgl. Takipte etmiyorum fazla. Can sordu bende Alper bilir diye mentionladım.
Alperde gereksiz haller var bu aralar. Andropoz diyecem ama daha erken