Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asensio kıvraklığını kaybettiyse bomboş topçu olmuştur

buralara düşüyorsa demek ki kıvraklığını kaybetmiştir

çok teknik değil ama zeki ve kıvrakdı
malesef son durumu gayet iyiydi. hani sen diyorsun ya hep sallai için, vereceği hücum katkısı sınırlı diye.

bu sebeple, hele ki barış satılacaksa, asensio işine bizim de bodoslama girmemiz lazım.

santraforun arkasına, yunus-sane-asensio-sallai gibi bir 4lü rotasyon oluşturmamız lazım.

malesef son durumu gayet iyiydi. hani sen diyorsun ya hep sallai için, vereceği hücum katkısı sınırlı diye.

bu sebeple, hele ki barış satılacaksa, asensio işine bizim de bodoslama girmemiz lazım.

santraforun arkasına, yunus-sane-asensio-sallai gibi bir 4lü rotasyon oluşturmamız lazım.
Ben yazdım ama fazla solak oluyormuş takimda

herhalde en son psgde izledim 3-4 yıl önce

öyle ahım şahım birşey değildi

bize barışın muadili biri lazım velican kanada yada çalımcı hızlı bir kanat sancho gibi

playmaker kanadımız var artık yunus

herşeyi yapabilem kanadımızda var sane hem plsymaker hem çalımcı hem hızlı sane

delici kanadımız barış

birden hem delici hem hızlı kanat laxım birtane

asensio o tip değil

Hiç katılmıyorum buna. Asensio'dan alacağımız katkıyı Sane ve Yunus'tan alırız. Barış gidiyorsa onun gibi yırtıcı bir adam alınmalı.

alsınlar alsınlar asensio da alsınlar yerlileri silsin oçinho iyice talisca-asensio-amrabat-fred falan kamyon gibi ağır takım olsunlar bi de ohhh suyundan da koy

yunus
sane
hakan gelirse hakan
sara

4 tane playmakerimiz olacak

buna erenide katarım bekden ortasahaya geçtiğinde mariano vari akdiyonlar yaptı çok hoşuma gitmişti

bize kesinlikle hızlı delici çalımcı bir kanat lazım

özellikle clde bu adamlar daha çık iş yapıyor büyük takımlara karşı kontralarda

Yani asensio bi yerde irfancan tarzi, doğru diyolar.fbye hızlı ve teknik adam lazim

Irfancani oynatmayan mourinhonun asensioyu sürekli oynatmasını da beklemiyorum

asensionun teklifi kabul edeceğini de.5 büyük ligi bekler o da

kimse farkında değil ama fenerin en büyük hücum gücü dzeko-tadiclen birlikte saint maximindi herif trde avrupada tek başına hücuma taşıdı bir çok maç

sadece şu maçta bile tek başına tüm özette var herif
bizde olsa osimhene tek başına 20 tane rahat attırır herhalde

kimse farkında değil ama fenerin en büyük hücum gücü dzeko-tadiclen birlikte saint maximindi herif trde avrupada tek başına hücuma taşıdı bir çok maç

sadece şu maçta bile tek başına tüm özette var herif
bizde olsa osimhene tek başına 20 tane rahat attırır herhalde

Bu salak herif çok top getirdi ama fbnin oyuncular ağır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt