Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Osimhen icin diger transferler bekletiliyorsa sezon eksik kadro ile gireriz. Osimhen baska bir takimla anlasmis olsa net B plan yoktur. Bizim ekip yine is basinda hic bir hazirlik yapilmamis yeni sezon icin.

Bir Osimhen icin diger transferler bekletiliyorsa sezon eksik kadro ile gireriz. Osimhen baska bir takimla anlasmis olsa net B plan yoktur. Bizim ekip yine is basinda hic bir hazirlik yapilmamis yeni sezon icin.
Nando yerine hazırlık yapılmamıs, Osi olmazsa da yine duruma göre bakarız diyorlardır sanırım. Bu yönetimle üç yıl iyi şampiyon oluyoruz. Ne hakkımızı koruyabiliyorlar ne Florya gibi mülklerden iyi gelir elde edebiliyorlar. Vizyon vs hak getire.

Lyon kume düşüp perri piyasaya düşünce perriye gidiyorlar. Heriflerin hiçbir planı, hazırlığı yok. Önümüze kim çıkarsa bakıyoruz.

Osimhen için bekletilen transferimiz olduğunu sanmıyorum, bunun için bir plan bile olduğunu düşünmüyorum. Menajer önerileri ile gün kurtarmaya çalışan sıradan bir yönetim var. İsmi çıkanların hiçbirini araştırıp izlememişlerdir bile, öyle bir vizyonları yok. Öyle olsa zaten 1 aydır sadece Hakan, İlkay gibi bilindik isimler dönmezdi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ bek alınacağını hiç sanmıyorum ya. Bence Franky - Sallai - Kaan üçlüsü ile dönecek sağ bek

Gs - Sane
Bjk - Abraham
Fb - Duran

Şu ana kadar başka transfer olmadı değil mi?

Almayı geçtim, satma veya kiralama tarafında da hiç hareket yok. Takımda durumu belirsiz tonla adam var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt