Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.074
- 3.268
- 1.148
bu sunderland'in sahibinin peder adidas'ın eski ceo'suydu yanlış bilmiyorsam. ortağı da amerikalı deli para var heriflerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence oyle cok iyi bir kaleci degil, bosuna da kaleci bakmiyorlar gibi. Sosyal medyada Meslier mistakes yazinca tonca hatali videolari cikiyor.Bu leeds madem kaleci arıyor basalım parayi biz alalim meslier'i iyi kaleci o herif gençte 24 mu 25 mi ne öyle bir şey
Iste geldi benim yildizlarim(hamza2xoglu) nidasiylaGünay + Halil Dervişoğlu
Bu leeds madem kaleci arıyor basalım parayi biz alalim meslier'i iyi kaleci o herif gençte 24 mu 25 mi ne öyle bir şey
Noel tornqvist i alalim. Genc ucuz
Epl ye cikmis adamlar, o kisimlara gelmeden ligden gelir bile hayvan gibibu sunderland'in sahibinin peder adidas'ın eski ceo'suydu yanlış bilmiyorsam. ortağı da amerikalı deli para var heriflerde
Bizim halilimiz varduran & abraham cop rahat olun
Benim evde kendi yazdığım listede var buraya yazamıyordum korkudan kaleci muhabbeti olunca yazayım dedim hocam
Leeds bize bi ipim satmaz, gecelimBu leeds madem kaleci arıyor basalım parayi biz alalim meslier'i iyi kaleci o herif gençte 24 mu 25 mi ne öyle bir şey
Babayaro > GsMeslier > Fener
Perri > Leeds
Seni scout departmanina alalim burda harcanmaBenim evde kendi yazdığım listede var buraya yazamıyordum korkudan![]()