Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne parlatması ya. 12+ 2 yabancı hakkı var. Bu 12 kişiden biri olsun diye gidip 2 kişiye ekstra bonservis mi verelim.

İngiltereye gitti olmadı, atalantaya gitti olmadı peşine fiorentina yaptı yine yok.

Parlamak istiyorsa kendileri de ş.ligine gidecek olan interde kendini göstersin. Yapılanmaya gidiyorlar 25yaşında italyan kanat, hem ş.ligi var hem d.kupası ve elemeleri. Win win lazım
Denenir risk inter adına

Rezalet mi degil mi daha bilmiyoruz. Teklif kabul edilirse, birkac yil icinde anlariz.
Aynısını rivada gördük renkdaş, sonu belli. İhale açıklandığı an yönetim de dahil tüm camia çok memnuniyetsiz diye birçok muhabir haber yaptı. Ortamın yumuşamasını bekleyip bu rezaleti kabul ettirdiler sonunda

Yav bu Dumfries olur harbiden ama osimheni ikna et sommeri al hakanı al ki çocuk projeye inansin

Ben taraftar nezdinde makbul adayın herzaman kazanacağını düşünüyorum ki hep öyle oldu zaten. Çünkü içlerinde statükocu gruplar olsa da taraftar gibi düşünen genel kurul üyesi sayısı daha fazla, bunu geçmiş seçimlere bakarak görebiliyoruz. Erden timur şuan aday olsun kazanır
inşallah olur ve kazanır. Ancak aday olacağını hiç sanmıyorum; çünkü icazet almadan yaptırtmayacağını bilecek kadar zekidir Erden Bey.

Sommer Hakan Dumfries paketi için

Fatih Terim de lazımdı ama yapacak bisey yok

Fb dzeko ve tadic i özellikle ligde çok arar...Futbolu çok iyi bilen,aidiyeti yüksek,sakatlık nedir bilmeyen adamlar..Bu kadar katkı alabilecekleri adamları bulmaları çok zor...Başkanları ile taraftar arasında ipler kopmuş üstüne antrenörleriyle de kopmak üzere..

Bjk ve ts her halükarda geçen sezondan daha iyi olacaklar ama onlar da aşağı yukarı fb ile benzer psikolojideler

Bizim yapmamız gereken yine sezona oyun olarak olmasa bile skor olarak güçlü girmek..Bu sene de olmayacak galiba fikrini vermemiz lazım yine sezon başında..

Ter Stegen
Boey Sanchez Abdulkerim Eren
Torreira Lemina
Baris Ilkay Sane
Osimhen

Yedek kulubesinde icardi,sara,jacops,yunus,sallai,berkan ve ozan kabak gibi katki veren oyuncularla iyi bir kadro’ya sahip olabiliriz

Yazdigim ilk 11 bence defans ve hucum da cok dengeli bir kadro

Ter stegen,osimhen ve ilkay cok kritik

Fb dzeko ve tadic i özellikle ligde çok arar...Futbolu çok iyi bilen,aidiyeti yüksek,sakatlık nedir bilmeyen adamlar..Bu kadar katkı alabilecekleri adamları bulmaları çok zor...Başkanları ile taraftar arasında ipler kopmuş üstüne antrenörleriyle de kopmak üzere..

Bjk ve ts her halükarda geçen sezondan daha iyi olacaklar ama onlar da aşağı yukarı fb ile benzer psikolojideler

Bizim yapmamız gereken yine sezona oyun olarak olmasa bile skor olarak güçlü girmek..Bu sene de olmayacak galiba fikrini vermemiz lazım yine sezon başında..
Bjk ve trabzon fbyi rahatsız edecek.ben burda duran üzerinden 2018 yazını ornek verirken fbnin hem psikolojik durumu hem de transferdeki anlamsız para çılgınlığı üzerinden yazdim.yine o dönemki gibi gaza geldiler,seçimi unuttular.transfer hamleleri de tutmayan transferler olacak,çünkü karmaşık hamleler yapıyorlar

Halen kostic ve skrinari istiyorlar

Sommer
Dumfries Davinson Lucumi Eren
Hakan Torreira Sara
Sane Osimhen Barış

Mustafa Cengiz’in kazanma sebebi: 1- Ekonominin çok kötü olması, 2- Dursun Özbek yönetiminin o tarihe kadar ki en kötü yönetim olmasıydı. Yoksa bu istisna ihtimali yoktu. Dikkat edersen birileri gelir ekonomiyi toparlar sonra gider, sonra birileri gelir tekrar dağıtır ve o da gönderilir.
Mustafa Cengiz'in ekonomiyi toparlama olayı olmadı pek. Kendisi ekstra bir gelir üretemedi yaptığı en önemli iş Florya'yı geri almasıydı. Mustafa Cengiz'in seçilme nedeni 2 yıllık çok kötü bir Özbek dönemi sonunda, Özbek'in baskın seçimi ve tüydüler lafıydı. Ekonominin az çok toparlanması ve bu hale gelmesi tamamen Erden Timur'un yapmış olduğu sponsorluklar ile gelirleri ciddi arttırması ve daha sonra koyduğu vizyon, oluşturduğu kadro ile bilet fiyatlarına ciddi zam yapılsa bile satılmasıdır. Erden Timur bunları yapmasaydı şu an bu gelirlerde olamazdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt