- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
Halit Kivancla ustaları izliyorum.21 mayıs 2006 -huysuz virjin.muazzam...Karam abi 25 gun men edecekmis falan,uf oldu yüreğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Otur dinle feyz al derimbu ne kardeşim tüm başlıklarda kero admi dominasyonu var. İki T haberi okuyup kaçalım.
Ne, keramettin admin banlansın mı?bu ne kardeşim tüm başlıklarda kero admi dominasyonu var. İki T haberi okuyup kaçalım.
Adam kendini hagiye denk görüyor hagi gibi kariyeri olsa tanrı ilan ederdi kendiniSergen'in top oynadığı 3 sezon var biri euro 96 öncesi diğeri bizdeki kiralık sezonu bir diğeri de sonraki Beşiktaş'ta olan sezonu.
Özellikle 2002 ile 2003te ciddi çok iyidi, sonra Bilgili Beşiktaş'ın şampiyonluğunu satınca o da saldı.
Milli takımın en başarılı dönemleriydi o ara, tek bir hikayesi yok Milli takımda herifin
tsclilerin fb sempatizanı olması şaşrıtmıyor
Dedeye bak nasil inkar ediyor. Sen yapmadiysan arkadasin kadir yapti haberi
Rtaşımızı zorlamayalımPaylastir parayı foruma
Dedeye bak nasil inkar ediyor. Sen yapmadiysan arkadasin kadir yapti haberi
karam aşkın sevgin bu muHalit Kivancla ustaları izliyorum.21 mayıs 2006 huysuz virjin.muazzam...Karam abi 25 gun men edecekmis falan,uf oldu yüreğim
ekin hala parayı göndermedi mi yav ?Rtaşımızı zorlamayalım
Kimsenin parasında gözümüz yok
Kakanın 2-2 den 3-2 yaptığı gol net travmadır. Dediğin gibi orada 2 ya da 3 kişinin belini kırarak golü atmıştır.Kaka'nın Ümit Özat'a attığı çalım unutulmaz. Bir de kendini topçu diye anlatıyor izlemesek bir şey dicez.
Old schoollarda şu an yorumcu olanlardan en büyük topçu açık ara Hasan Şaştır, buna Sergen falan da dahil.
Prime Cafu'yu döndüre döndüre zikmişti, doğru alt yapı eğitimi almadığı için karar mekanizması sıkıntılıydı vs ama çok büyük topçuydu.
En son bunu icardi-wanda için demiştin sanki sergenBaba olabilirsin bu sene,şimdiden helal olsun waffleim
Fransa'da yasiyorekin hala parayı göndermedi mi yav ?
forumdan ipsini talep ediyorum evini basalım
Salihim harika olur ama Zanetti çok komple bir oyuncuydu. Orta sahaya koy orda da oynar o derece, ondan bende yeri farklıdır.Cafu'ya ne dersin
Onu dalgasına yazdım o donem ama icardi harbiden baba olabilir bu seneEn son bunu icardi-wanda için demiştin sanki sergen
Ne gibi meselaFb bu kadar rezil ama avrupada bizden daha başarılılar
İlginç
son sözlerin nelerOnu dalgasına yazdım o donem ama icardi harbiden baba olabilir bu sene