Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halit Kivancla ustaları izliyorum.21 mayıs 2006 -huysuz virjin.muazzam...Karam abi 25 gun men edecekmis falan,uf oldu yüreğim

Sergen'in top oynadığı 3 sezon var biri euro 96 öncesi diğeri bizdeki kiralık sezonu bir diğeri de sonraki Beşiktaş'ta olan sezonu.

Özellikle 2002 ile 2003te ciddi çok iyidi, sonra Bilgili Beşiktaş'ın şampiyonluğunu satınca o da saldı.

Milli takımın en başarılı dönemleriydi o ara, tek bir hikayesi yok Milli takımda herifin
Adam kendini hagiye denk görüyor hagi gibi kariyeri olsa tanrı ilan ederdi kendini

Halit Kivancla ustaları izliyorum.21 mayıs 2006 huysuz virjin.muazzam...Karam abi 25 gun men edecekmis falan,uf oldu yüreğim
karam aşkın sevgin bu mu
ne olacak bu aşkın sonu
karam bir barışır bir küsersin
beni böyle divane edersin

fatih-terim-1583276.jpg

Kaka'nın Ümit Özat'a attığı çalım unutulmaz. Bir de kendini topçu diye anlatıyor izlemesek bir şey dicez.

Old schoollarda şu an yorumcu olanlardan en büyük topçu açık ara Hasan Şaştır, buna Sergen falan da dahil.

Prime Cafu'yu döndüre döndüre zikmişti, doğru alt yapı eğitimi almadığı için karar mekanizması sıkıntılıydı vs ama çok büyük topçuydu.
Kakanın 2-2 den 3-2 yaptığı gol net travmadır. Dediğin gibi orada 2 ya da 3 kişinin belini kırarak golü atmıştır.

Hasan'ın Cafu ile olan ilişkisini bilmiyordum, magazinel bilgi için de ayrıca teşekkür ediyorum 👀😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt