- 2 Temmuz 2011
- 137.824
- 58.745
- 5.488
Formacim.comdan alabilirsin abisat bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formacim.comdan alabilirsin abisat bana
Düşünmem çekerim Sneijder devreye soksunlar o bağlar bizetemmuz ortasına kadar 25m serbest kalma maddesi varmış yoksa buraya yazmayız zaten alalım diye
En son bizim de 5 yıldızımız var onların da var diyordu başkanBu fotoyu görünce Çinlilerle yapacağımız sponsorluk anlaşması geldi aklıma. Ne oldu o iş acaba.
. İlk çıktığında da demiştim Kap açıklaması görmeden inanmam diye. Çünkü daha önce de Körfez, Katar'dan sponsorluk getirmişlerdi sözde. Bu arada Çin'den 1 marka ile yaptık sponsorluk Dreame ile yaptık ama herhalde bunu kast etmiyorlardı.Yok mu 30 takipçili sallamasyon duyum şöyle bir kendimize gelelim
Florya çöp ediliyor, futbolun başına ayrı telden çalan 2 tane adam koymuşlar. Gs'ye bu kadar kötülük yapılırken insan nasıl maytap geçsinSende bir gerginsin bugün ha ne güzel ibo gifleri ile maytap gecyoduk osimhene akrostiş doseyip
ALLAHHH
"Ocak ayından itibaren"𝗡𝗘𝗪: Lionel Messi is officially a free agent, he is allowed to negotiate with ANY CLUB.
o zaman ben şöyle düşünürüm
Haberim yoktu bu anlaşmadan. Teşekkürler. Robot süpürge markasıymış. İnter ve Dortmund ile sponsorluk anlaşması yapmışlar. Bizimle yaptıkları anlaşma ile ilgili herhangi bir ücret belirtilmemiş. Ciddi bir getirisi yok sanırım.En son bizim de 5 yıldızımız var onların da var diyordu başkan. İlk çıktığında da demiştim Kap açıklaması görmeden inanmam diye. Çünkü daha önce de Körfez, Katar'dan sponsorluk getirmişlerdi sözde. Bu arada Çin'den 1 marka ile yaptık sponsorluk Dreame ile yaptık ama herhalde bunu kast etmiyorlardı.