Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deschamps'ı kim ikna edecek ? Seneye dünya kupası var as kaleci.Girmez o riske çok para verilmediği sürece.Arabistan'dan bile belli başlı prenslerini çağırıyor sadece.Maignan buraya geldiği an Chevalier yeni as kaleci olur
Buraya zaten gelecegini dusunmuyorum malum Fransa MT argumanindan dolayi, ama o maas kismindan bagimsiz demek istedim zaten bizde bir kaleciye 9-10 milyon euro maas verecek bir deli henuz yok, olmasin da.

Benfica faka bastı şimdi çakacak enayi arıyor. Kökcü'ye €15m çalışır işinize gelirse koçlar

Kaleci transferi de Osimhene bağlı.

bi kararını verse de kurtulsak şu işten artık.

Orkun 25 yaşında ciddi ciddi Türkiye ligine gelmeyi düşünüyorsa ondan bir cacık olmaz. Zaten mentali sıkıntılı bir tip hem schmidt hem de bruno lage ile sorun yaşadı benfica’da.

Süleyman Rodop: "Dün gün doğmadan neler olur diye tweet atmıştım.Abdullah Kavukçu, Londra'ya gitti ve Chelsea ile birebir görüştü."

Süleyman Rodop: "Abdullah Kavukçu dönüşünden sonra teklifler, rakamlar masaya yatırılıp toplantı yapılacak."

Süleyman Rodop: "Osimhen olayı tam çözülmeden Galatasaray'ın eli kolu bağlı eğer Osimhen'in gelmeyeceği belli olsaydı Petrovic çoktan Galatasaray forması giyiyor olurdu."

Süleyman Rodop: "Galatasaraylı yöneticiler bir an önce Osimhen konusu çözülsün istiyorlar ama bir yandan da oyuncunun kalbini kıramıyorlar. Osimhen ben sizi arayacam bekleyin diyormuş."

Süleyman Rodop: "Morata için 6 m euro verseler bile Galatasaray yine vermiyor, bu rakam 10 m euro'ya kadar uzar gider. Hem Osimhen'in belirsizliği var hem sakatlıktan dönen Icardi var bu yüzden Galatasaray, Morata'yı bırakmayı düşünmüyor."

Süleyman Rodop: "Ben kaleci transferinin 4 Temmuz'a kadar biteceğini düşünüyordum yöneticilerden aldığım istihbaratlar bu şekildeydi fakat gerçekleşmedi. Sommer konusunda yönetimde isteyenden çok istemeyenler var."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt