- 18 Temmuz 2009
- 81.907
- 239.181
- 5.263
Gibi duyum
Naber Tan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gibi duyum
Gibi duyum
Oyle birsey olmaz. O durumda yonetim gider. O riski goze alamazlar. Florya’yi satar Dursun gene alir Osimhen’i.Osimhen geliyorum dese bir de 2 ay onu almakla uğraşıp alamıcaz.
Gibi duyum
Florya zaten satıldı.Oyle birsey olmaz. O durumda yonetim gider. O riski goze alamazlar. Florya’yi satar Dursun gene alir Osimhen’i.
Bihaberim. Ihale bitti mi?Florya zaten satıldı.
Göreceğiz bakalım.
Öyleymiş gelecek hafta içi açıklanacakmış.Bihaberim. Ihale bitti mi?
Paqueta ister misinSermaye arttırımından gelecek olan 810 milyon lira bonservis ve futbolcu ücretlerine ayrılacakmış.
BB faizinden de kurtulunduğu için yıllık gelir kaybımız 1-1.5 milyar civarı azalacak.
Limit 6 milyardan 8 milyar civarına çıkar muhtemelen.
Bu yönetimi eğer birazcık tanıdıysak aynen böyle olacak amirim.Osimhen geliyorum dese bir de 2 ay onu almakla uğraşıp alamıcaz.
Bu arada gene düzeltme geçmişler. Vergi %5 idi onu %10 çıkarmışlar. Bir de vergi hariç diğer 2 ödemede %10 arasında geçiş yapılabilir diye eklemişler ama bu öncekinde de olabilir. Bu konuda 2 kere düzeltme geçmeleri de bize zaman kaybettiren bir şey.Sermaye arttırımından gelecek olan 810 milyon lira bonservis ve futbolcu ücretlerine ayrılacakmış.
BB faizinden de kurtulunduğu için yıllık gelir kaybımız 1-1.5 milyar civarı azalacak.
Limit 6 milyardan 8 milyar civarına çıkar muhtemelen.