- 2 Temmuz 2011
- 137.741
- 58.705
- 5.488
Benim keramettin abiyi görünce ki halim.tontonumun bende bıraktığı etkiye bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim keramettin abiyi görünce ki halim.tontonumun bende bıraktığı etkiye bak
Moise keani de alabilirlerDünkü üzücü haber sonrası liverpolun durana girme ihtimali var. Üçte birine oynar liverpolda
Bu nöbet, Sinan akçıl'ın hadisenin bir zamanlar sevgilisi olmasından bile saçma açıkçasıSinan Akçıl denen yetenek fakirinin birlikte olduğu kadınların parasını yemesi gibi bi nobet
En az ihtiyaç duyulan mevki olduğunu açıklarmısın neden? Kimler tarafından oyun formatına uymayacağı söylenipde, genel olarak bu görüş kabul edilmiş? Bir açıklarmısın sana zahmet.Hakan 23 yaşında olsaydı, yerden göğe kadar haklısın derdim ama unutmayalım, yaş 31,5...Formda ve önemli oyuncuya talip olursan adamlar ister tabii. Bonservisini kendisinin halledip gelmesi söylenmeliydi en başta. En az ihtiyaç duyulan mevkide, üstelik takımın son oyun formatına uymayacağı genel kabul görmüş bir adam için böyle ağır maliyetlerin altına girilmemesi gerektiği kanısındayım. Hakan' ı çok sever ve beğenirim, takım yapısı ve maliyet itibariyle uygun şartlarda kadroya katılmasını çok isterdim; lakin bu yaz o zaman değil gibi görünüyor.
Hadisenin saflığı.Bu nöbet, Sinan akçıl'ın hadisenin bir zamanlar sevgilisi olmasından bile saçma açıkçası
bi biz kazıklayamıyoruz kimseyi ya
moratayı da almazlar daha
bi biz kazıklayamıyoruz kimseyi ya
moratayı da almazlar daha
Böyle bir olay yaşanmış yani :Hadisenin saflığı.
Hadise 2006 da ilk cikis yaptığında beyaz showa katılmış.banu alkan ve onun o zamanki it bi sevgiliside programdalar.adam hadiseye sulanirken beyaz engel olmuş ciddi,hani ayıp manasinda
Böyle bir olay yaşanmış yani :
Ter stegeni bekliyorlar hala muhtemelenSommer gelsin bitsin şu dert
muhtemelen, Barcelona'da 3-4 tane kaleci olduTer stegeni bekliyorlar hala muhtemelen