Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuttosporta göre Vlahovic Juve sözleşme fesih şartlarını gorusecekmis kaçırmamak lazım.

Arabistan'dan evraklari bekliyorlarmis. Adamlar daha gondermemis nedense.
Alper geçen gün senin paylaştığın 10 numara ne durumda?? Hakandan İlkay'dan Oshimenden ötürü hiç değer görmeden kaynadı çocuk ama çok iyidi.İsmini bile unuttum ama.keşke onu alabiliyor olsak.Bence bizim ilacımız o.

boey bizde oynadığı dönem fişekhane de oturuyordu zeytinburnu

bende spora gidiyordum orda euphoria boss

takım antremanı olmayan günlerde berkanla beraber fitnessa geliyorlardı.

Berkan sürekli makara herkesle sohbet muhabbet halindeydi.

Boey suratı asık , memnuniyetsiz , milletle işi olmayan tek başına çalışan bi tipti . taa o zamandan belliydi bence bişiler

anlamadım heis berkan ve boeyin gymdeki tavırlarını kıyaslayıp ne sonuca vardın yani

15 temmuza kadar beklerim. Gelmezse resmi hesaptan,

"Teşekkürler osimhen. Profesyonel hayatında başarılar dileriz."

açıklamasi yeter. Yolumuza bakmamız lazım. Çünkü ilk başta film heyecanlı başladı ama son zamanlarda ben bu filmi geçen sene izledim hissine kapılıyorum.

Saniye düşünmem direk alırım forvete El Bilal Touré yi..

23 yaşında .. zıpkın gibi

keşke nando'yu 1 sene daha tutsaydık
ittire kaktıra iki üç avrupa rezilliği yaşayarak arada günayı falan oynatarak yine şampiyon olurduk ligde
şimdi kaleci bile bulamıyoruz

1,5 aydır Osimhen aşağı Osimhen yukarı. Sıkıldık artık aynı şeylerden. Araplar ve bizim teklif her gün çarşaf çarşaf geziyor. Kamp başlıyor, 3 hafta sonra ilk maçlar. Fikstür çekiliyor. Premier Lig'den 3 kuruşluk teklif alsa durmayacak, oradaki kulüplerin kapısında yatıyor gibi bir izlenim var.

Sağ bek için yalandan sıkılan isim var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt