Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acibadem ile 3 senelik kontrat yapmisik

Medicana ile 1 yıl daha vardı normalde ama sanırım hali hazırda Fb yönetimine girmişti Medicana sahibi. Acıbadem'in proje yönetim müdürü ve icra üyesi Sedat Artukoğlu'da bizim yönetimde sanırım ada ile falan kendisi ilgileniyordu herhalde.

hiç transfer girişimi yok metin öztürkte nemrut gibi kelime dememiştir

Transfer de ligimizin üzerinde transfer yapilacagindan şüphem yok ama transferde acele etmeye gerek yok dusuncesi yanlış bir düşünce kaleci ve forvet şuan olmazsa olmaz bizde.Osimhen durumunu netlestirip yolumuza bakmamiz lazım.

ibrahim keten yasaklandı mı. Osimhenin gelme ihtimali %75 oldu falan demiş

Zaten kolay olmayacağı aşikar. Ancak bu kesin olmayacak anlamına gelmez. Oshimen kesin gelmeyecek olsa çoktan haberimiz olurdu bence. Bizde sponsorları ayarlamış durumdayız. Sadece Oshimen e özel sponsorlar var. Yani paranın bir kısmı sponsordan geliyo. Ben paranın çok sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası. Bunun yolu coktan bulunmuştur. Yoksa bu kadar uğraşılmaz çoktan forvet alınmıştı bile. Sırf taraftar tepkisi yüzünden böyle bir işe kalkışmazlar. Ayrıca eğer Oshimen in mali şartları sağlanmamış olsa haberimiz olurdu bir şekilde. Oshimen i alacak para imkansız derlerdi bi şekilde. Tarafarda zaten bişey diyemezdi buna cidden iyi para. Bence bu iş baya canlı. İcardi de ki gibi bir süreç bekliyorum. İnşallah mutlu sonla biter
İnşallah öyle olur benimde hissiyatim Vlahovic ya da Richalison bu iki oyuncudan birini bir anda açıklayacağımızi düşünüyorum.Osimhen belkide olumlu ya da olumsuz kararını verdi bilgimiz yok.Osimhen Dünyanin en iyi bir kaç santforundan biri ondan dolayı Juve Chelsea gibi kulüplere gideceğini düşünüyorum ama bugün yaptığı paylaşım da İzmir le ilgili Gönül bağı olduğunu da gösteriyor zaten gitse bile bir kaç sene içinde kendisi geri gelmek isteyecek bundan eminim.

mahmut tuncer aleyna tilki ve teomanın olduğu reklam filmi gibi nöbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt