Emre Denli
Tecrübeli Üye
- 20 Ocak 2012
- 6.574
- 4.459
- 1.798
Comani Anadolu topçusu saniyorlar herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acıbadem febeli eski fedarasyon başkanının değilmiydi ?Acibadem ile 3 senelik kontrat yapmisik
Hatirlamiyorum ama oyle birsey vardi galiba.acıbadem febeli eski fedarasyon başkanının değilmiydi ?
mehmet ali aydınlar evet febeli buHatirlamiyorum ama oyle birsey vardi galiba.
yasaklı mı değil mi bilmiyorum ama son 2 3 senedir kazandığı savaş yokibrahim keten yasaklandı mı. Osimhenin gelme ihtimali %75 oldu falan demiş
İnşallah öyle olur benimde hissiyatim Vlahovic ya da Richalison bu iki oyuncudan birini bir anda açıklayacağımızi düşünüyorum.Osimhen belkide olumlu ya da olumsuz kararını verdi bilgimiz yok.Osimhen Dünyanin en iyi bir kaç santforundan biri ondan dolayı Juve Chelsea gibi kulüplere gideceğini düşünüyorum ama bugün yaptığı paylaşım da İzmir le ilgili Gönül bağı olduğunu da gösteriyor zaten gitse bile bir kaç sene içinde kendisi geri gelmek isteyecek bundan eminim.Zaten kolay olmayacağı aşikar. Ancak bu kesin olmayacak anlamına gelmez. Oshimen kesin gelmeyecek olsa çoktan haberimiz olurdu bence. Bizde sponsorları ayarlamış durumdayız. Sadece Oshimen e özel sponsorlar var. Yani paranın bir kısmı sponsordan geliyo. Ben paranın çok sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası. Bunun yolu coktan bulunmuştur. Yoksa bu kadar uğraşılmaz çoktan forvet alınmıştı bile. Sırf taraftar tepkisi yüzünden böyle bir işe kalkışmazlar. Ayrıca eğer Oshimen in mali şartları sağlanmamış olsa haberimiz olurdu bir şekilde. Oshimen i alacak para imkansız derlerdi bi şekilde. Tarafarda zaten bişey diyemezdi buna cidden iyi para. Bence bu iş baya canlı. İcardi de ki gibi bir süreç bekliyorum. İnşallah mutlu sonla biter
birde deli gibi para var herifte.Fakir falan olsa seri katil olurmuş bankoAhırda mı yaşıyorsun hayvanoğlu hayvan 5 tecavüz ne
bu üzgün surat sana hiç yakışmıyor sergenmahmut tuncer aleyna tilki ve teomanın olduğu reklam filmi gibi nöbet