Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen olmuyorsa başka bir dünya yıldızı forvet kovalamayalım. İcardi'yle rotasyona girecek pırpır genç bi oyuncu alalım, esas parayı hakiki testisli bi 10 numaraya gömelim derim.

Yılan gibi ara paslarıyla rakip hattı kıran bir 10 numaran varsa santraforun Ahmet Kutucu bile olsa ligde 15 gol atar zaten.

ross gitti morata gitti osi muslera mertens gitti kaç kontenjanımız oluyor 11 de bu durumda davidson -frankoski -tor-sara-icardi -sane 6 yabancı var bu durumda kale yabancı 7 stoper yabancı 8 frankowski çık yenisi gir hala 8 10 no yada icardinin partneri 9 kanat alınırsa 10 demekki en az 5 trans yapacaz +2 hariç

Ya çok istiyorum şöyle tam İlhan Cavcav'ın yapacağı türden bir forvet transferi, hem yedek oturmayı sorun etmez, gerekirse 3. forvet olur, yeri geldiğinde kanatta bile oynayabilecek okuma yazma bilmeyen 19 yaşında füleli adımlarıyla roket gibi koşan bi zenci
Jonah kusi asare 🙂🙂🙂

ross gitti morata gitti osi muslera mertens gitti kaç kontenjanımız oluyor 11 de bu durumda davidson -frankoski -tor-sara-icardi -sane 6 yabancı var bu durumda kale yabancı 7 stoper yabancı 8 frankowski çık yenisi gir hala 8 10 no yada icardinin partneri 9 kanat alınırsa 10 demekki en az 5 trans yapacaz +2 hariç
Elimizde 17 yabancı vardı yanlış saymadiysam şimdi 15 kalıyor

Bu arada sezon başında İcardi'nin 90 dk oynaması falan mümkün değil. İcardi Kasım Aralık gibi anca 60-65 dakikaları görebilir diye düşünüyorum.

Mesele sadece kondisyon değil hatta kondisyon bu seviyedekiler için en kolay mesele. Sakatlığın nüksetme ihtimali, işin psikolojik tarafı. Mesela İcardi'nin uzun süre korkarak oynayacağını düşünüyorum.

Doktorumuz ne düşünüyor bu konuda (etiketleyemedim adını unuttum)

Milan bize para mı verecek yoksa bir transfer için kolaylık mı yapacak bize Morata olayından, bakalım göreceğiz

10 transfer yapacağız endişeniz olmasin

IMG_7630.webp

Muslera'yla güzel ayrıldığımız için çok mutluyum gerçekten. En iyisi oldu.

Ama aylar önce de söyledik, başımızdaki yönetim varken öyle saçma bir kaleci alabilirler ki, formsuz Muslera'yı bile özleyebiliriz.

Endişem bu.

davidson cuesta frankowski jakops lemina tor sara sane icardi yusuf köhn sallai jelerts şuan 13 değil mi ?

Ross
Morata
Nelsson
Zaniolo
Yusuf (mavi kart ya da kiralık)
Cuesta
Köhn

Bunlar kesin gideceklerdi zaten.

Geri kalanlar

Frankowski
Jelert
Sanchez
Jakobs
Torreira
Lemina
Sara
Sane
Sallai
İcardi

En az Osimhen gelse de o hariç 3 isim katılır buraya.

Yusuf mavi kartla Türk olarak tutulur diye düşünüyorum

Yerliler

1. Günay
2. Kaan
3. Bardakçı
4. Metehan
5. Eren
6. Berkan
7. Barış
8. Yunus
9. Yusuf
10. Kutucu
+
11. Eyüp

Ross
Morata
Nelsson
Zaniolo
Yusuf (mavi kart ya da kiralık)
Cuesta
Köhn

Bunlar kesin gideceklerdi zaten.

Geri kalanlar

Frankowski
Jelert
Sanchez
Jakobs
Torreira
Lemina
Sara
Sane
Sallai
İcardi

En az Osimhen gelse de o hariç 3 isim katılır buraya.

Yusuf mavi kartla Türk olarak tutulur diye düşünüyorum

Yerliler

1. Günay
2. Kaan
3. Bardakçı
4. Metehan
5. Eren
6. Berkan
7. Barış
8. Yunus
9. Yusuf
10. Kutucu
+
11. Eyüp
Arda unyay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt