Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.470
- 49.862
- 3.133
Bu gibi profesyonel olmayan futbolcular peşinde koşan 1 Galatasaray yönetimi var kanks yav![]()
Müthiş bi fizik var yaw.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gibi profesyonel olmayan futbolcular peşinde koşan 1 Galatasaray yönetimi var kanks yav![]()
Müthiş bi fizik var yaw.
Geçen İlkay yaşlı haberini Kadir yaptı Kavukçu yalanladı sonra.Kadir Hatip değil
Aksine Kavukçu'nun adamı
hatipçi misin sendeBu gibi profesyonel olmayan futbolcular peşinde koşan 1 Galatasaray yönetimi var kanks yav
![]()
Sol kanada Barış giderse Saint Maximin iyi olur.![]()
Halil de fena potansiyel değil aslında
Kavukçu'nun röportajıydı zaten o, sonra tepki görünce öyle demedim diye düzeltme ihtiyacı duydu Kavukçu.Geçen İlkay yaşlı haberini Kadir yaptı Kavukçu yalanladı sonra.
Kaleci, ilkay, hakan transferleri hatipte deniyordu. Belli ki bu sefer simitci intikam operasyonu yapıyor. Karşılıklı savaşıyorlar iste biz de bunlardan transfer bekliyoruz. Dursun da izlesin.Kavukçu'nun röportajıydı zaten o, sonra tepki görünce öyle demedim diye düzeltme ihtiyacı duydu Kavukçu.
Gardi'yi savunuyor mesela Kadir, Hatip tarafı ise tam tersi.
Hakan ve İlkay haberlerini de sürekli baltalama peşinde, Hatip ise ben yetkiliyim dedi.
İki ucu hesabı, Kavukçu da çok düzgün biri gibi durmuyor maalesef.
Ben taraf tutmam Galatasaraylı'yım.İlkay'ın Galatasaray'a gelince bu tarz takılacağını düşünüyom.Mesut gibi futbol dışında işlere yönelecektir.İlkay'ın samimi olduğunu düşünmüyom.Ne zaman form olarak iyi olmadığını anlayınca 1 anda hem Türk hem de Galatasaraylı olduğunu hatırladı.Hakan Çalhanoğlu mesela öyle değil adam hep Türk olduğunu ve Galatasaraylı olduğunu söyledi..hatipçi misin sende
15 yıl önceki foto ha
Alırız elbet 2003 doğumlu bir yabancı oraya all raunder tipte biri. Olmadı Zaniolo'yu kullanırız.Onu bilemem ama 1 santraforumuz kaldı o da sakatlıktan yeni çıktı.
Transbahce düsmanligim yeniden everesti gectigi dklardayiz
NKFVAS
İlkay formda zaten gelmek de istiyor gibi durmuyorBen taraf tutmam Galatasaraylı'yım.İlkay'ın Galatasaray'a gelince bu tarz takılacağını düşünüyom.Mesut gibi futbol dışında işlere yönelecektir.İlkay'ın samimi olduğunu düşünmüyom.Ne zaman form olarak iyi olmadığını anlayınca 1 anda hem Türk hem de Galatasaraylı olduğunu hatırladı.Hakan Çalhanoğlu mesela öyle değil adam hep Türk olduğunu ve Galatasaraylı olduğunu söyledi..
ilkay önceki dönemlerde adının gs ile anılmaması icin gazetecilere tebligde bulunuyormuşİlkay formda zaten gelmek de istiyor gibi durmuyor
Benim iki fanatik beraber stada habire gittigim GSli cocukluk arkadaslarima halen sövüyorum ne isimiz vardi diye .difb e spor formasını terlettiğin günlere lanet edior musun heis
Zaniolo kendisi eskisi gibi dripling yapamadığını ve yine eskisi gibi dar alanda çevik oyuncu olmadığını kabul etmeyi sürece bir halt olmaz.kerem aktürk'ün başımıza açtığı sürekli geçiş yeme işlerini kendisi açar başımıza , sürekli milletin arasına dalıp.18/19daki zaniolonun artık olmadığını kimse söylemiyor sanırım kendisine
Benim iki fanatik beraber stada gittigim GSli cocukluk arkadaslarima halen sövüyorum ne isimiz vardi diye .d