Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a5aac736ea9a450780ae430e26b45ca0.jpeg

Müthiş bi fizik var yaw.
Bu gibi profesyonel olmayan futbolcular peşinde koşan 1 Galatasaray yönetimi var kanks yav :D
Ajansspor on X: İlkay Gündoğan sakatlıktan sonra göbek yapmış  http://t.co/hXm7CAgpzz / X

Cunha ve mbuemo geldikten sonra manu da yine kadro şişecek acaba garnacho bize düşer mi

Geçen İlkay yaşlı haberini Kadir yaptı Kavukçu yalanladı sonra.
Kavukçu'nun röportajıydı zaten o, sonra tepki görünce öyle demedim diye düzeltme ihtiyacı duydu Kavukçu.

Gardi'yi savunuyor mesela Kadir, Hatip tarafı ise tam tersi.

Hakan ve İlkay haberlerini de sürekli baltalama peşinde, Hatip ise ben yetkiliyim o isimlerde dedi.

Değneğin iki ucu hesabı, Kavukçu da çok düzgün biri gibi durmuyor maalesef.

Zaniolo kendisi eskisi gibi dripling yapamadığını ve yine eskisi gibi dar alanda çevik oyuncu olmadığını kabul etmeyi sürece bir halt olmaz.kerem aktürk'ün başımıza açtığı sürekli geçiş yeme işlerini kendisi açar başımıza , sürekli milletin arasına dalıp.18/19daki zaniolonun artık olmadığını kimse söylemiyor sanırım kendisine

Kavukçu'nun röportajıydı zaten o, sonra tepki görünce öyle demedim diye düzeltme ihtiyacı duydu Kavukçu.

Gardi'yi savunuyor mesela Kadir, Hatip tarafı ise tam tersi.

Hakan ve İlkay haberlerini de sürekli baltalama peşinde, Hatip ise ben yetkiliyim dedi.

İki ucu hesabı, Kavukçu da çok düzgün biri gibi durmuyor maalesef.
Kaleci, ilkay, hakan transferleri hatipte deniyordu. Belli ki bu sefer simitci intikam operasyonu yapıyor. Karşılıklı savaşıyorlar iste biz de bunlardan transfer bekliyoruz. Dursun da izlesin.

hatipçi misin sende

15 yıl önceki foto ha
Ben taraf tutmam Galatasaraylı'yım.İlkay'ın Galatasaray'a gelince bu tarz takılacağını düşünüyom.Mesut gibi futbol dışında işlere yönelecektir.İlkay'ın samimi olduğunu düşünmüyom.Ne zaman form olarak iyi olmadığını anlayınca 1 anda hem Türk hem de Galatasaraylı olduğunu hatırladı.Hakan Çalhanoğlu mesela öyle değil adam hep Türk olduğunu ve Galatasaraylı olduğunu söyledi..

Juve işi hiç mantıklı gelmiyor istese de Napoli kolay bırakmaz oraya dönüp dolaşıp bize kalacak.

Ben taraf tutmam Galatasaraylı'yım.İlkay'ın Galatasaray'a gelince bu tarz takılacağını düşünüyom.Mesut gibi futbol dışında işlere yönelecektir.İlkay'ın samimi olduğunu düşünmüyom.Ne zaman form olarak iyi olmadığını anlayınca 1 anda hem Türk hem de Galatasaraylı olduğunu hatırladı.Hakan Çalhanoğlu mesela öyle değil adam hep Türk olduğunu ve Galatasaraylı olduğunu söyledi..
İlkay formda zaten gelmek de istiyor gibi durmuyor

Zaniolo kendisi eskisi gibi dripling yapamadığını ve yine eskisi gibi dar alanda çevik oyuncu olmadığını kabul etmeyi sürece bir halt olmaz.kerem aktürk'ün başımıza açtığı sürekli geçiş yeme işlerini kendisi açar başımıza , sürekli milletin arasına dalıp.18/19daki zaniolonun artık olmadığını kimse söylemiyor sanırım kendisine

En son bizde sözde çalım atmaya çalışıyordu, ama çalım atmaya çalışan adam normalde rakibi şaşırtıp yanından geçmeye çalışır, bu hiç rakibi bile şaşırtmadan, dümdüz rakibin içinden geçmeye çalışıyordu... Hayatında ilk kez çalım atıyor sanırsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt