Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pakete dahil etmişler herhalde digne yi jakobsu yollarız

Var var olmazmı.Penaltı kurtarışlarını bir izle lütfen.Bulamazsan müdüriyete başvur yardımcı olurum.
Dünkü benfica kalecisini izledikten sonra inan benim bahsettiğim kaleci aklımdan çıkmıyor aynı boydalar.Ama bizim yöneticiler 1 milyon diye tenezzül edip gitmezlerki 20 milyon olmazsa olmaz. Uğurcan 20 milyon olduktan sonra.Benim bahsettiğim kaleciyi benden başkada bahseden yok zaten:)Diye diye getirtirim inşallah.Çoğu kişi çöp der ama olsun.Çöp möp idare edeceğiz artık.

Yav şu hödük buchiyi paylasmayin

Kaleci
Sağ bek
Sol stoper
Ofansif Orta Saha
Forvet

En azından 1 tanesini şu nöbette halletmiş olalım.

Kaleci bulacakları yok .Çıkıp Günay aslanımızdır kaplanımızdır , 1.kalecimizdir deseler .Uğurcanların 20 ettiği yerde Günay la yola devam etmek en mantıklısı bence .Al birde benim bahsettiğim kaleciyi uygun yolllu.Marek Vidovsek.Mis gibi .20 milyonluk kalecilere gidiyorlar hepside bir naz bir niyaz.Sonuç ne olacak çok merak ediyorum.ne sağbek var ne kaleci ortalarda.
Sürecin sonunda muslera da günayı işaret etti dengeler ve yengeler diyerek günay as kaleci olacak zaten

Stuttgart darvichi aldi. Millot gidebilir

Sürecin sonunda muslera da günayı işaret etti dengeler ve yengeler diyerek günay as kaleci olacak zaten
Keşke kapı kapı dolaşmadan bu itibarı verselerdi mükemmel olmazmıydı.Sırf taraftar korkusuna,Günay mı? lafını duymamak için geziyorlar.Gezsinler bakalım sevgili Tuna. Günay kırılmaz inşallah bu süreçte.

Lyon'dan Kumbedi'yi de kaçırmazdım. Hem sağ bek hem de U23 kontenjanından sayılıyor.

Lyon'dan Kumbedi'yi de kaçırmazdım. Hem sağ bek hem de U23 kontenjanından sayılıyor.

En başından beri arzum bu, Kumbedi veya başkası. Zaten sağ beksiz oynamaya alıştık. +2 kontenjanı ilk 11 sağ beki için kullanırsak kadro mühendisliği açısından en doğru hamleyi yapmış oluruz.

Dis basindan bazi haberler:

David'in menajeri Juve'den daha fazla maas talebinde bulunmus, Juve'nin yaptigi senelik net 6 milyon euro maas + 10 milyon euro imza parasi az gelmis kendisine.

Torino, Hellas'tan Tchatchou'nin fiyatini sormus. Hellas 10 milyon euro istediklerini iletmis.

Fenerbahce, Leeds United kalecisi Meslier icin randevu talep etmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt