Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.975
- 20.953
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi bir cimbomlu, çaprazı yırttıktan sonra iflah olmadı ama bu sene toparlama ihtimali yüksek gibi geliyorNiye Ahbert
Osimhen alınırsa 10 alınmayacak, alınmazsa çok iyi bir 10 alınacak diyorlarKaleci ve Osimhen’den dolayı kimse merak etmiyor ama ben 10 numaraya kimi alacağımızı acayip merak ediyorum. Kafalarına saksı düşse de Enzo Millot,Sudakov, Tiago Almada gibi adamlara gitseler.
Sol bek icin 15-20 veremeyiz. Gerek yok o yuzden. Bu sene sol bek transferi de olmasin zaten onemli olan sag bek.Jakobs yerine Malick Diouf isteriz. Hem U23 kontenjanına da uyuyor...
Boey/Sildillia
Malick Diouf
Pavlovic/Lucumi vb.
Petrovic/TerStegen vb.
Osimhen
İlkay
Hakan Ç.
U23 Kanat forvet (hem kanat ham ST oynayabilen)
G.Sazdağı
Ozan Kabak/Ahmetcan Kaplan
Ben bu işi anlamadım. Zaten mantıken Morata bizim oyuncumuz. Görüşme sadece bizimle yapılmalıMorata transferinden bize para geliyor.
Kaynak: Di Marzio
Saçma olur. 10 numara da Mertens’in verdiği katkı malum. Yeni bir Mertens bulamayabiliriz ama genç biri alınabilir. Tuzlu olabilir ama 3 kulvarda oynayacağız. Özellikle lig ve ŞL bu sene daha da bir önem kazandı.Osimhen alınırsa 10 alınmayacak, alınmazsa çok iyi bir 10 alınacak diyorlar
Bizim oyuncumuz degil. Ne zaman Milan'a 8 milyon euro verirsek o zaman bizim tapulu oyuncumuz oluyor.Ben bu işi anlamadım. Zaten mantıken Morata bizim oyuncumuz. Görüşme sadece bizimle yapılmalı
Nkunku diyen kim?
Nkunku diyen kim?
Nerden biliyorsunki en iyisi olacağınıKaleci konusunda cimrilik yaparsak seneye cok husrana ugrayabiliriz. Santrafor ve kaleci konusunda en iyisini bulup parasi neyse vereceksin.
dostum 9 m euromuzu isteyelim 6 azMorataya 6 kiralama vermişiz 8e de bonservisi alma hakkımız var(onu da 6 taksitte ödeyebiliyomuşuz)
Milan 6mızı iade etmezse 8 daha verip alıp biz satalım comoya bi 15 veriyolardır herhalde 6m zararı çıkartırız
En iyisi Petrovic'in olacagini bilmiyorum ki zaten, suan ismi gecenler arasinda en mantiklisi o geliyor bana.Nerden biliyorsunki en iyisi olacağını
MLSten gelmiş 1 sene Strasbourg dışında kariyeri olmayan bir adam Petrovic
Ben de onu diyorum. Önce bizimle anlaşmalılar. 8 milyonu yatırdığınız an Milan devre dışı kalıyor. En kötü Milan'a ne kadar ödediysek vermeliler.Bizim oyuncumuz degil. Ne zaman Milan'a 8 milyon euro verirsek o zaman bizim tapulu oyuncumuz oluyor.
Como hem Milan'la bonservis pazarligi yapiyormus hemde suan bizimle fesih bedeli konusunda gorusuyormus.