Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Görünen o ki Sancho Mourinho’yu ikna edememiş
Mourinho veto etmese sane ve sancho fbmizin yeni kanatları olacaktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum 400 nete imza attı
Bek transferi olmayacak bencekaleci
sag bek
sol stoper
ofansif orta saha
forvet
bekleme devam ediyor
The Sun has reported on Cristiano Ronaldo's record-breaking contract extension with Al-Nassr, stating that he has signed a new two-year deal with the club, marking it as the most lucrative contract in the history of sports. According to the report, the deal is valued at a basic £492 million over two years, with a daily basic salary of £488,000. Additionally, Ronaldo is set to receive a £24.5 million signing bonus, which could increase to £38 million upon triggering the second year of his contract. The contract also includes an offer of a 15% ownership stake in the club, valued at £33 million. Other bonuses mentioned include £4 million for winning the golden boot and £8 million if Al-Nassr secures the title. Furthermore, Ronaldo is to receive additional perks such as full-time staff, a private jet, and potential sponsorship deals valued at £60 million. The contract reportedly ensures Ronaldo's stay at Al-Nassr until he turns 42, maintaining his status as a key ambassador and prominent figure of the Saudi Pro League.Kaynak nedir, tüm medya sayfalari 200milyona yakin diyor
Sırada kimi veto eder mourinhoBu mal herif haberleri önceden veriyo transfer olmadıysa.dikkat ettin mi sanede de yaptı
Onların alabileceği ayew slimani modeli.baska türlüsünü alamazlar.tadic ve dzekoyu yedekte tutmalilardiSırada kimi veto eder mourinho
CR7 nin maasi 200milyon, element uydurmayin
Schick düşer mi bunlaraa şöyle kallavi bi maaş + bonslaOnların alabileceği ayew slimani modeli.baska türlüsünü alamazlar.tadic ve dzekoyu yedekte tutmalilardi
Alsak efsane olur Sancho Sane düşünemiyorum nolur.Biz mi aldık acaba Sanchoyu
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne olacak z olurAlsak efsane olur Sancho Sane düşünemiyorum nolur.
AnlamadimNe olacak z olur