Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali koç'un planı tıkır tıkır işliyor valla, bir kaç seneye hedefine ulaşır sanırım.

İbohatip ağabeyin iyileşmesi bekleniyor transfer için. Tahminen ağustos 15 gibi biraz daha iyi olur, isimler medyaya düşmeye başlar

Romulo ilk sezon 2-3 tane atar 2.sezon 15 maçta 1 tane atar sonra Brezilya'ya köyüne döner.

Bizim yönetimin yerinde olsam fb'nin uğurcan'a teklif ettiğinin 1 milyon fazlasını verip fiyatı yükseltirdim. Bunlar yerli kaleciye kesin karar vermişler belli ve transferde sidik yarıştırmayı çok severler ezik hissettikleri için. 21 milyon teklif versek 23 milyon verip alırlar

IMG_5843.webp
Gel aslanim hemen basla

Helal üstad kimse dile getirmedi ama geçen sene kupa amerika yüzünden young boysa elendik. Sanchez olsaydı kesinlikle turu geçerdik. Şimdi iki stoper de aynı milli takımda olursa lucumi aldık farz edelim. Gitti mi en az 1 2 ay yok.

Son "gitti mi en az 1-2 ay yok" kısmının konumuzla ilgisini tam anlamadım ama öyle yani. İki as stoperimiz birden kritik bir deplasmandan önce atıyorum Bolivya deplasmanı oynayıp, oradan önce milli takımıyla ülkesine uçup, sonra oradan TR'ye uçup 1 günden az kala iniş yapıp bir de aynen deplasmana gitmek zorunda kalabiliyor. Muslera ve Davinson'da böyle süreçler oldu geçtiğimiz yıllarda. İki stoperde birden olursa cidden sıkıntı. Ben 3 dedim ama 4 stoperin bile baya güvenilir olması lazım, en azından ciddi lig maçı seviyesinde.

Ndicka kolpalarına inanmayın roma 25ten aşağı bırakmayacak, para lazım adamlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt