Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi manitayla kavga etmiş. iyi dönecek diyenler inşallah bu açıdan da düşünmüşlerdir.

Adam resmen elinde oynatıyor la bizi . canı sıkılınca kampa gelmemeler , ülkesine gidip kafa dinlemeler, idmana çıkmadan maça gelmeler falan. Çok iyi hikaye ya :)

1750845507061.webp

Bundesliga takimlarida ilgileniyor diyor kaynak. Psv normal sartlarda zaniolunun maasini karsiyalamaz. en fazla alan topcu 2.000.000 ile Dest kazaniyor. zaniolo 2.750.000 net kazaniyor.

icardi manitayla kavga etmiş. iyi dönecek diyenler inşallah bu açıdan da düşünmüşlerdir.

Adam resmen elinde oynatıyor la bizi . canı sıkılınca kampa gelmemeler , ülkesine gidip kafa dinlemeler, idmana çıkmadan maça gelmeler falan. Çok iyi hikaye ya :)
Dikkat ettin mi dava durumları izin ve tatil zamanı hiç yok

Ne zaman buraya geliyo hemen dava,ayrılık,instadan johnny deepli paylaşımlar gırla ve arjantine gidiyor

Zaniolo’yu bedavadan biraz daha pahalıya ölücü PSV’ye göndereceğime kampa götürüp kanat rotasyonuna dahil etmeye çalışırım

Kavga falan yalan haberler.

Daha dun beraber mac izlemeye gittiler ve bunun paylasimi duruyor.

Asil sorun baska; China Suarez'in anasi ve babasi bunun Icardi ile beraber Turkiye'de yasamasina sicak bakmiyormus haberlere gore, cocuklarin Arjantin'de yasamasini isterlermis.

Zaniolo ya yapılan tekliflerin bizi tatmin edebileceğini sanmıyorum keşke araplar istese
En yuksek bonservis teklifi kimden gelirse ona satmalari lazim tabi Zaniolo ile anlasabilirlerse. Tekrar kiralik gonderilmemeli.

Kavga falan yalan haberler.

Daha dun beraber mac izlemeye gittiler ve bunun paylasimi duruyor.

Asil sorun baska; China Suarez'in anasi ve babasi bunun Icardi ile beraber Turkiye'de yasamasina sicak bakmiyormus haberlere gore, cocuklarin Arjantin'de yasamasini isterlermis.
kavga falan onları geç reis

sen icardi nin iyi niyetli olduğunu düşüyor musun bize karşı yoksa kolpadan mı ?

bak arkadaş ta dedi , ne zaman tr ye gelmesi gereken bi durum oluyorsa o zaman yok dava ydı , kafa izniydi vb bi ton şey çıkıyor.

ben aynı noktadayım. futbolcuğuna iyi kötü dönmesine bişi diyemem. ama net olan bir şey var bu adam bildiğin oynatıyor klubü . gerçi oda haklı ben olsam bende öyle yapardım.

Herkes hasta bana, yattığım yerden milyonları alıyorum , ne zaman kafam esse tatil yapabiliyorum . instadan da fenere 2 göndermeli post atsam kafi.

kavga falan onları geç reis

sen icardi nin iyi niyetli olduğunu düşüyor musun bize karşı yoksa kolpadan mı ?

bak arkadaş ta dedi , ne zaman tr ye gelmesi gereken bi durum oluyorsa o zaman yok dava ydı , kafa izniydi vb bi ton şey çıkıyor.

ben aynı noktadayım. futbolcuğuna iyi kötü dönmesine bişi diyemem. ama net olan bir şey var bu adam bildiğin oynatıyor klubü . gerçi oda haklı ben olsam bende öyle yapardım.

Herkes hasta bana, yattığım yerden milyonları alıyorum , ne zaman kafam esse tatil yapabiliyorum . instadan da fenere 2 göndermeli post atsam kafi.
O haberlerin bir cogu Arjantin magazini tarafindan ortaya atiliyor ve hemen bizi kullandigini dusunenler her daim olacaktir, simdi ozellikle bu dava devam ederken ne zaman Istanbul'a bilet alsa bunun dedikodusu yapiliyor.

Ben Icardi'nin iyi niyetinden zerre suphe duymuyorum ve suphe duyanlarin negatif bakmaktan oteye bakamadigini acik acik soyluyorum burada.

Tabi futbola %100 odaklana biliyor mu orasini bilemem, bu davalar falan devam ederken orasi benim icin bir soru isareti cunku ister istemez cocuklarindan dolayi kafasi tam burada olmayabilir. Benim kuskulandigim taraf burasi.

Yoksa iki tweet atayim, like gelsin, en buyuk Cimbom simdi biraz daha fazla tatile gideyim bos ver takimi falan diye dusunenler yaniliyor.

Ama rahat insan mi evet rahat, zaten bu genel anlamda Arjantin kulturunden kaynaklaniyor. Kafasinda tam profesyonellik yok o manada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt