Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Harmanım sergenim3 harfliler hap icirmis samet nalbanta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harmanım sergenim3 harfliler hap icirmis samet nalbanta
Emrahım konuşPlan mı? Yaw 2 senedir ayrılacağı belli olan Muslera'nın bile yerini şu zaman kadar dolduramayan yönetimin ne gibi bir planı olabilir. Daha önceden de yazmıştım, planı olan yönetim lig biter 1 hafta içinde anlaştığı yeni kalecisini açıklardı. Bu yönetimin gerçekten sağlam planlı şekilde bu sene transfer yapıp yapamayacağını burdan anlarsınız zaten diye yazmıştım. Millet şimdi inanmak istedikleri haberlere inanıp umut bağlıyor ama bence boş. Bu transfer döneminden hiç bir beklentim yok benim, geçen seneye göre güç kaybederek sezona başlacağız büyük bir ihtimal, zamanla göreceğiz zaten umarım yanılırım.
3. Santrafor değilde daha çok hem yardımcı forvet hem kanat forvet oyuncusu olarak oynamasını bilen birisiOsimhen gelse bile bitane daha hucum oyuncusuna ihtiyacimiz var bizim. Morata da gidiyor.
En son iyi yunan kaleci kimdiTzolakis iyi mi ki
Ne alaka lanHakan Delikanli ile salman abi kapissaydi keşke uyelikleri gitmeden
Çok acayip tiplerdi ikisi,bi de sinan abi vardı.üçü okan bayulgen teoman ve kuşum aydın üçlüsü gibi olurduNe alaka lan
Yunan kaleci denilince aklıma şu maç geliyor;(nikopolidis mi neydi kaleci)
Bu olay Avrupa'nın tüm liglerinde var , hani biz Avrupa standartlarında Lig olacaktıkGokan bey taam işte sorunsuz bir şekilde oradan oraya oyuncu aktarabiliyorlar. Sen yapamıyorsun
O ikisinin kavgasındaki edilecek küfürleri haya bile edemiyorumÇok acayip tiplerdi ikisi,bi de sinan abi vardı.üçü okan bayulgen teoman ve kuşum aydın üçlüsü gibi olurdu
Elveda @Sergen Zeren26 hazirana girince haber verin de bir ban mevzusu vardı
Yunan kaleci denilince aklıma şu maç geliyor;(nikopolidis mi neydi kaleci)
Bildiğin şeyi niye haber versin millet,sayaç samet nalbantta zaten26 hazirana girince haber verin de bir ban mevzusu vardı
26 hazirana girince haber verin de bir ban mevzusu vardı
tzokalis bize gelirsetzolakis bize gelirse
10 yıl içinde heykeli dikilir
öyle bi kaleci