- 22 Ağustos 2010
- 32.985
- 37.819
- 3.033
shinji ono feyenoord 0-1 miydi?yok Basinas'ın attığı 1-1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
shinji ono feyenoord 0-1 miydi?yok Basinas'ın attığı 1-1
Sergen'in banlanmasına son 1 saat 2 dakika
Baba Karagouniz 20 25 metre, Basinas 30 35 metreFrikikleri Karagounis kullanıyordu Azizim
Bence etmez çünkü 2001 krizi öncesinde para boldu. Bülent Akın'a da 7.5 milyon dolar artı Tolunay'ı vermiştik mesela. Serkan Aykut da 5 milyon falandı.Jardel için 2000'de verilen 16 17 milyon dolar,Osimhen'in 75 e tekabül eder mi acaba?
EderJardel için 2000'de verilen 16 17 milyon dolar,Osimhen'in 75 e tekabül eder mi acaba?
Sergen banlanacak anlayışsız yönetim biraz acele edin:
Aynen ikinci maç da 2-0 olması lazım Buffel koymuştu uzaktan onda dashinji ono feyenoord 0-1 miydi?![]()
Washington mu ne vardı fb de onun gol attığı maç mı bu?Basinas attığında Ercan Taner’in hafif şekilde Basinas goll diye sevinip sonrasında ne yapıyorum ben diyerek kesmesini hatırlayan old school’lar
Varlığını yeni öğrendim ve 25 m euroya transfer yapmışVlachodimos
Buffon mesela, 50 milyon euro yıl 2001. Kaleciye verilen paraya bak.Eder
Zidane'a verilen 68, Real'in yıllık gelirinin yarısından fazlasıymış o dönem
Şu anla kıyaslarsak 500 milyon euroya falan Zidane almışlar
Düşündüm ...Banlandıktan sonra haberlerin yağdığını düşünsene
Yooo ben kaç gündür basladim YÖNETIM ISTIFA demeye@Mert Aydinli @Sadri Baykam
Hâlâ yangın başlatmamış olmanızı kınıyorum. Dursun'un emri altına mı girdiniz?
4-1 mi ne bitmişti bir maç ama bu o değildi herhalde
Sirf antrenman yapan adam nasi sakatlaniyor yav .dOlm ne numarası herif sakat bize kitleyecekler
Jardel için 2000'de verilen 16 17 milyon dolar,Osimhen'in 75 e tekabül eder mi acaba?
Son zamanlarda sürekli sakatlanıyo ya da bazı maçları tamamlayamıyo çıkmak zorunda kalıyoSirf antrenman yapan adam nasi sakatlaniyor yav .d