- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
Huysuz virjinin dua ettiği bütün maçları trabzonspor kazanmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakayokoyu fb alır diye ödüm kopuyoRashford
Bakayoko
Wahi
Broja
Okafor
---
Hiçbiri olmuyosa Zaniolo'yu rehabilite edek
Zaniolo derseniz 20 istemesinlerZaniolo + €10m gibi bi teklife biter bu transfer Azizim
Hiç izledin mi allasenBakayoko iyi gider baba![]()
Tezeği avuçlarız zaten geçen senede ahım şahım iyi değildi eskidende çok hareketli değildi ama hepten durağanlaşmıştı sakatlanmadan önce şuan kiloları falan baya hantaldır osimhen olmasa bile gomis ayarında bir forvet lazımOsi olmazsa Icardi ye bel bağlarız
Dostum hakkını devretmek istersen çok sağlam tefeci tanıyorum.Hayır tabiki de
Sözünde durmaz falan ama ekini severiz ztn iddiamız ban değil paraydı ben de kimsenin parasını istemem
Bakayako sana neoluyoko, fazla konuşmayoko yoksa bokoto yemişişkoHiç izledin mi allasen
alamazlarBakayokoyu fb alır diye ödüm kopuyo
Dalga mı geçiyorsun
2000 oldu mu liste sayısıVasfi de kara listemde gitmeden engellediğim iyi oldu
Icardi kumar olur harbiden de bu yüzden Osinin kapısında yatmaya devamTezeği avuçlarız zaten geçen senede ahım şahım iyi değildi eskidende çok hareketli değildi ama hepten durağanlaşmıştı sakatlanmadan önce şuan kiloları falan baya hantaldır osimhen olmasa bile gomis ayarında bir forvet lazım
Sever o bu işleri AkınımDalga mı geçiyorsun
Çok eski olmasa da hatırladığım kadarıyla zanetti reis sanki bizim gariban mariano'nun upgrade olmuş hali gibiydi, fizikli, yere sağlam basanı gibi, hafiften okan hocanın ortasaha stilini de benziyordu. Vücudu pek esnek değildi. Boyu da yoktu ama türlü türlü huyu çoktu.Salihim harika olur ama Zanetti çok komple bir oyuncuydu. Orta sahaya koy orda da oynar o derece, ondan bende yeri farklıdır.
Geleceğini sanmıyorum gelecek olsa çoktan gelirdi beklemenin lüzumu yok bence gidip hojlunda yoğunlaşmak hayrımıza olur belki alabiliriz veya liverpoola darwin nunex taksitli 50-60 teklif ederim 25 yaşında seri bir oyuncu 3 taksit 55 e verirler belkiIcardi kumar olur harbiden de bu yüzden Osinin kapısında yatmaya devam
sokan buruk avrupa işini öğrenemediği için oluyor şuan taraftarlar arasında dalgası dönen tek konumuz bu avrupa işi laf atacak başka bir şey bulamıyor kimse ekibimize.Fb bu kadar rezil ama avrupada bizden daha başarılılar
İlginç
Coğrafya kaderdir.Vay anam vayyy![]()
Ekinin banlanacağı bilgisi az önce kulislerde konuşulmaya başladı.