Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
5 dk içinde bakayoko analizi gelmezseBakayako sana neoluyoko, fazla konuşmayoko yoksa bokoto yemişişko
Aziz yokoluyoko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 dk içinde bakayoko analizi gelmezseBakayako sana neoluyoko, fazla konuşmayoko yoksa bokoto yemişişko
Kederdir hocam kederCoğrafya kaderdir.
Şimdi ben akına gerçekleri mi söyledimSever o bu işleri Akınım
En son falcao da böyle olmuştu hakanı çok istiyorum ama uzak duralım sakatlık mevzusu varsaOlm ne numarası herif sakat bize kitleyecekler
Liverpool da Salah ın yerini dolduracak adam5 dk içinde bakayoko analizi gelmezse
Aziz yokoluyoko
![]()
Takımın nasıl oynaması gerektiğini öğrettik yasokan buruk avrupa işini öğrenemediği için oluyor şuan taraftarlar arasında dalgası dönen tek konumuz bu avrupa işi laf atacak başka bir şey bulamıyor kimse ekibimize.
B planı yok gibi orada tedirginizGeleceğini sanmıyorum gelecek olsa çoktan gelirdi beklemenin lüzumu yok bence gidip hojlunda yoğunlaşmak hayrımıza olur belki alabiliriz veya liverpoola darwin nunex taksitli 50-60 teklif ederim 25 yaşında seri bir oyuncu 3 taksit 55 e verirler belki
Gene ortalama birini bulurlar bence 3 senedir bi şekilde çözdük bu işiB planı yok gibi orada tedirginiz
Gscimbom renkdaşlarının yüzleşmek istemedikleri bir gerçeğin ironisini yaptın, bakayokomŞimdi ben akına gerçekleri mi söyledim
Yoksa onu manipüle mi etmeye çalıştım
Bulunca ment atar mısınsize göre güzel kadınlar başlığı nerede yav terzinin daha fazla fotosu için gerekiyor renkdaşlar
Osimen olmazsa alalım dediğim oyuncular arasındaydı Bonny. Yanlış hatırlıyorsun herhalde.
Veya eylül fırsatlarıGene ortalama birini bulurlar bence 3 senedir bi şekilde çözdük bu işi
15 güne forvet haberi düşer bence osimhenden bağımsız yönetimin risk alacağını sanmıyorum bu konuda ben ama isimli biri olması lazım mutlaka a kaliteVeya eylül fırsatları
2 saat anlattık ama kabul ettiremedikMesela altyapıdan 6 tane çok iyi oyuncunuz var ve ciddi ciddi sadece 4'ü mü yazılır diye düşündünüz?
@Oğuzhan Seskosize göre güzel kadınlar başlığı nerede yav terzinin daha fazla fotosu için gerekiyor renkdaşlar