Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.633
- 20.883
- 2.233
Hayri'ye göre sen demişsin2 saat anlattık ama kabul ettiremedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri'ye göre sen demişsin2 saat anlattık ama kabul ettiremedik
Kime karşı?Huysuz virjinin dua ettiği bütün maçları trabzonspor kazanmış
A kalite dediğimiz an pek seçenek kalmıyor az çok isimler belli15 güne forvet haberi düşer bence osimhenden bağımsız yönetimin risk alacağını sanmıyorum bu konuda ben ama isimli biri olması lazım mutlaka a kalite
Sadece ona versek neyse. 13 de diğerlerine verdik. 30 milyon dolar ama gelirimiz ne kadardı bilmiyorumJardel için 2000'de verilen 16 17 milyon dolar,Osimhen'in 75 e tekabül eder mi acaba?
Morata bu transfer nöbetini görse garanti küserdi
Emin misin 50'ye? Sanki 42 milyon dolardıBuffon mesela, 50 milyon euro yıl 2001. Kaleciye verilen paraya bak.
Kepa 80
Allison 62,5 ile geçmiş hala 3. sırada adam...
Zizou şimdi oynasa kaç eder?
Hayri'ye göre sen demişsin![]()
hepsiKime karşı?
Parani alabildin mi2 saat anlattık ama kabul ettiremedik
Hayriye ne bakıyon sergeni elinden aldım diye triplerde
Kuralı yazdım doneler sundum,kanıtı tasdikleyecek kadro bile attım
Bunlar yok öyle değil şöyledir diyip durdular bunlara napabilirim ki
Sadri-dünya yuvarlak
Düşmanlarım-kanıt nerde
Sadri-burda bakın
Düşmanlar-hee yok bizce yuvarlak değil
Sadri-kanıt sunun
Düşmanlar-düz bizce,o yüzden biz kazandık
![]()
Yaw hadi Rigas, Malmö deplasman hani affı yok da neyse diyelim sineye çekelim de 3 yıldır savaşta olan Kiev'den 3 gol yedi. O maçtan 3 hafta önce filan üşenmeden her takımın fikstürünü hesapladım ve bize 3 puan yetebilir demiştim. O maçı kazansak ilk 8'de idik ve 1.5 puan kazanacaktık. Şimdi UEFA sıralamasında 2 takımı yarım puan ile geçemiyoruz.sokan buruk avrupa işini öğrenemediği için oluyor şuan taraftarlar arasında dalgası dönen tek konumuz bu avrupa işi laf atacak başka bir şey bulamıyor kimse ekibimize.
Elimizdeki tek terzi bu şuan:bana terziyi alın osimhen gelmese de olur