Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray-Tzolakisi-listesine-aldi.jpeg

oly'de bile sarı kırmızı giymekte ARSLANKİS

Perriyi 7 8 milyona çözmek büyük transfer olur. 27 yaşında fena bir kaleci değil. Latin. Bence alınabilecek en mantıklı kaleci. Kepa arsenal yaptı o gitti. Chelsea Sırp kaleciyi ucuza vermez. En az 20 ister. Arsenalin yedek kalecisi o da iyi bir seçenek kiralık olan domsdale mi neydi. Kesinlikle ama kesinlikle Uğurcan falan olmasın haberlerine bile tahammül edemiyorum. Perriye fitim ben.

Yabancılar: Petrovic, Semedo, Davinson, Lucumi, Jakobs, Sallai, Partey, Lemina, Torreira, Sara, Sane, Bakayoko, Enciso, Icardi
Gurbetçiler: Günay, Kaan, İlkay
Yerliler: Abdülkerim, Eren, Erencan, Berat, Çağrı

Lyon'un bu düşme muhabbetinden dolayı bizimkiler Perri'yi yoklar 10 civarına bırakılarsa alırlar ki bırakmazlar diye düşünüyorum. Onun dışında kaleci fiyatlarını görünce ya ciddi Kotarski tarzı bir risk alacaklar yada Chelsea biraz fiyat düşünce 5 kiralama 15 zorun alma ile Petrovic'i alacaklar gibime geliyor. Sağ bekte bonservisi elinde olan Nelson Semedo'ya giderlerse şaşırmam.

Savas tehlikesi dolayisiyla Turkiye'ye gelmek istemeyenlar de olabilir.

Tescilliler için wendel muhabbeti dönüyor umarım olmaz wendelin analizini yangınını çok yaptık. Hoş eleman o hafta çaprazlari eline aldı. Kronige bağlamış galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt