Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zımbaratorun izinden gitmiş çok şaapmamak lazım.biraz profesyonel olun adam sonuçta şike benim yanımda olunca emeğin önemi yok demiş![]()
Sırtı dönük oyunda 0 zaniolo .Ondan anca 3421de forvet arkasındaki ikiliden birinde gizli forvet gibi fayda alınır box civarinda şut atsin , ceza sahasi icine girsin diye-tabii diğerinin de oyun kurucu özellikli biri olması lazım-Bir şey sorucam, Morata gitsin Zaniolayu kalmak istersek kadroya alalım nasıl olur. Osi İcardi Zaniolo
O kafayla futbol izleyeceksen sen koy takimlarini tut Sekerspor gibi.
Bir üstteki mesaja ithafen yazmıştım ahmet gol kaçıracak tabiiO kadar da demeyelim yer yüzünde gol kaçırmama yeteneği olan futbolcu yoktur muhtemelen ki Osimhen çok iyi bitirici değil özelliği bu değil zaten çalışkan kovalayan basan adam Osimhen he bitiriciliğini geliştirir mi orası bilinmez
Suan OsimhenOsimen mi icardi mi
Bir üstteki mesaja ithafen yazmıştım ahmet gol kaçıracak tabii
İttifaklar düşmanlar arasında olur. O bizi yükseltecek biz onu sonra hep birlikte araplara saplayacağız.Ne çabuk unutuyorsunuz herşeyi bu Zani denen şahıs en büyük GS düşmanından daha düşmandır GS'ye. Gittiği gün tüm GS ile ilgili herşeyi sildi tüm eski oyuncular aktif kiralıklar kutlarken bir tane şampiyonluğunu kutlamayan adam Mou denen bunağın doğum gününü kutladı seninle kapışırken (kutlayabilir sorun da yok ) ondan sonra gelip bana bir şans verin he ? Hadi oradan Zani eşeği.
Uğurcan'a o paraları vermelerinin tek motivasyonu bu olabilir gibi geliyor. Heriflerin zihniyeti pis. Son şampiyonlukları 13/14 sezonu. 6+0+4, 5+0+3 gibi ucube bir kural vardı. Terim - Aysal kapışması üzerine tuz biber olmuştu.uğurcandan daha iyi türk kalecimiz var bence
onu geçtim öyle birşey olsa
doğan var berke var
hertürlü yerli kaleci bulursun
Bilmediğimiz oyuncu değil ki burada neler yaptığını gördük. Adam süper lig tarihinin en iyi forvet performansını gösterdi attığı gol sayısı o kadar da çok olmamasına rağmenOsi'yi alırsak seneye asla başlığına uğramam gibi.
Kaçırdığı her gol sonrası 75 milyon euroluk kazık, bunu atamayacaksan niye bu parayı verdik, ŞL'de bize maç çözemeyeceksen sen bu parayı eder misin, El Nesiri > Osimhen vs vs
Okuyup okuyup sinirlerimi yıpratamam.
Noa Lang çok daha yetenekli olabilir ama Barış Alper'in fiziksel özellikleri daha üst düzeyde. Özellikle PL gibi turnuvalarda bu çok daha aranan bir özellik olduğu için daha fazlaya satılabilir.Noa Lang bile 25'e transfer yapıyor Barış'ı 40'a falan satmak hayal çok iyi bir oyuncuyla takas olacaksa anca gidebilir yoksa kalması daha hayırlı olacak
Bana da mantıklı geliyor. Zanioloyu forvete yakın konumlandırmak lazımBir şey sorucam, Morata gitsin Zaniolayu kalmak istersek kadroya alalım nasıl olur. Osi İcardi Zaniolo