Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu uğurcan kesinlikle as kaleci olamaz bizde hele Muslera yerine düşünüleceğine bile inanmıyorum. Muhtemelen fenerlilerin sahte Sane intikamı gibi bişeydir olay. Ama hepsinden çok şunu merak ediyorum. Uğurcan fenere gidecek kadar salak bir oyuncu mu. Cidden bu durum varsa yazık.

Zaniola'yı kadroda düşünen arkadaşlara soruyorum. Bu oyuncuyu biraz tarif edermisiniz? Kadroya yazınca neyi hayal ediyorsunuz?

Bu uğurcan kesinlikle as kaleci olamaz bizde hele Muslera yerine düşünüleceğine bile inanmıyorum. Muhtemelen fenerlilerin sahte Sane intikamı gibi bişeydir olay. Ama hepsinden çok şunu merak ediyorum. Uğurcan fenere gidecek kadar salak bir oyuncu mu. Cidden bu durum varsa yazık.
Trabzonda aldığının en az 3 misli maaş teklif etmişlerdir.

yahu zaniolodan tek bir haber ve bildirim yok .. bu herifi oynatacakmiyiz yoksa satiyormuyuz ....herifin biraz aidat duygusu olsa ligin icinden gecerdi lakin ne romada ne pl de ne fiorentinada tutunamadi kendine ve yetenegine bu kadar ihanet eden baska bir adam yoktur herhalde

Su numara fontuna o kadar sinir oluyorum ki anlatamam

TFF milli takim icin bile daha güzel font kullaniyor, ama kulüplere yasak!!

1750930066038.webp

Şampiyonluğun üzerinden 1 ay geçti. Piyasadaki tüm kalecilerin şartlarını kulüplerin beklentisi dahil öğrenmiş olmamız gerekir.

Şampiyonluğun üzerinden 1 ay geçti. Piyasadaki tüm kalecilerin şartlarını kulüplerin beklentisi dahil öğrenmiş olmamız gerekir.
Petrovic'i almaya çalışıyoruz belli ki. Orada da asıl sorun bizim kiralık+ satın alma opsiyonlu Chelsea'nin ise direk bonservis yada kiralık olacaksa bile zorunlu satın almalı istiyorlar sanırım. Bence bu iş zorunlu satın alma ile bitecek. Monaco ve bizim dışımızda bir takımla adı da çıkmadı ciddi. 5 kiralama 15+ bonus zorunlu satın almaya bitirebiliriz biraz zaman geçince bence.

HakanÇmizin kasigina Galatasaray sıkışmış he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt