Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo maliyeti yüksek bir oyuncu olduğu için İtalya'da bonservisini direk almak istemedikleri için yedek olarak değerlendirdiler aslında bunu bu sürece biz getirdik.Zaniolo kalmak istemiş olsa bizim lige halen fazla bir oyuncu düzenli oynadığında seneye Dünya kupası da oldugu için kalmasını isterim.Osimhen alındığında İnşallah hücum hattına 10 numaraya bonservis verme dururumuz olmayacağı için Sane Osimhen Zaniolo Barış Yunus bu oyuncuları görmek isterim.Zaniolo bugün boşta olsa Juventus Milan hadi onlarında bırakmaz ancak biz farklı bakıyoruz olaya.

Zaniolo maliyeti yüksek bir oyuncu olduğu için İtalya'da bonservisini direk almak istemedikleri için yedek olarak değerlendirdiler aslında bunu bu sürece biz getirdik.Zaniolo kalmak istemiş olsa bizim lige halen fazla bir oyuncu düzenli oynadığında seneye Dünya kupası da oldugu için kalmasını isterim.Osimhen alındığında İnşallah hücum hattına 10 numaraya bonservis verme dururumuz olmayacağı için Sane Osimhen Zaniolo Barış Yunus bu oyuncuları görmek isterim.Zaniolo bugün boşta olsa Juventus Milan hadi onlarında bırakmaz ancak biz farklı bakıyoruz olaya.
Biraz aidiyet duysaydı başka hikaye yazardı bizde. Profilden bizle fotolarını bile kaldırması komikti dostum. Toksik adam ortamı bozuyor bizde tecrübe ile sabit

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

XXXXX
XXXXX...SANCHEZ...XXXXX
...EREN
LEMINA....TORREİRA
SANE
....İLKAY...BARIŞ
XXXXX

GUNAY
FRANKY....KAAN...APO....JAKOBS
XXXXX....BERKAN
YUNUS.....SARA......SALLAI
ICARDI
/KUTUCU

12+2 olacak şekilde nasıl içinden çıkılacak bilemedim.

İlkay ve Salih Özcan/Ozan/Ahmet Can/Zeki Çelik bunlardan birinin mutlaka alınması gerekiyor bence

En zayıf halka olarak franky gözüküyor yabancılarda ama hem jeler hem cuesta hem franky üçünü birden nasıl göndrerecekler muamma , daha elde nelsson,zaniolo, köhn var yabancı

Biraz aidiyet duysaydı başka hikaye yazardı bizde. Profilden bizle fotolarını bile kaldırması komikti dostum. Toksik adam ortamı bozuyor bizde tecrübe ile sabit

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Tabi orası ayrı bir konu zaten kendi kalmak isterse oynamasindan bahsediyorum ama oyuncuyu biz doğru yonetemedik süreci.

Petrovic'i almaya çalışıyoruz belli ki. Orada da asıl sorun bizim kiralık+ satın alma opsiyonlu Chelsea'nin ise direk bonservis yada kiralık olacaksa bile zorunlu satın almalı istiyorlar sanırım. Bence bu iş zorunlu satın alma ile bitecek. Monaco ve bizim dışımızda bir takımla adı da çıkmadı ciddi. 5 kiralama 15+ bonus zorunlu satın almaya bitirebiliriz biraz zaman geçince bence.
Eninde sonunda olacağı bu.

16 milyona almışlar. Net 5m euro kâr etmeden bırakmazlar diye düşünyorum. 25-30 gibi rakamlar bir kaleci için mantıklı gelmiyor

Fb Uğurcan'ı aldığı gibi yabancı sınırını 8'lere düşürmek için gece gündüz lobi yapacaktır. Barış ve Yunus'u kadroda tutup üzerine Hakan ve İlkay gibi isimleri almak önünü kesebilir o işin. Bunlar bizi geçemediğinde bu yola başvuruyor çünkü.
Adamlar zaten Irfan maliyla oynuyordu.

Fener Uğurcan'ı alıyorsa seneye TFF'nin yabancı sınırını 10+2'ye düşüreceğini öngörebiliriz.

Bir kaç ay önce yaptıkları, kendi deyimleriyle oldukça modern olan tesislerin sahası bile toprağa döndü nerdeyse. Birde özel orman alanı mı kurmaya çalışıyolarmış ilginç.
Toprağa döndü dediğin saha bakım çalışmaları nedeniyle öyleydi haberin olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt