Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.124
- 7.393
- 1.873
Sevgili Kolpa P.Enis Kemal Sever Kürek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevgili Kolpa P.Enis Kemal Sever Kürek
bari eli yüzü düzgün biri yazsaydı da bernardoyu azıcık heyecanlansaydık zaman geçerdi
Daha iyi ya 28 yaşındaki adamı u23 kuralına uyduruyon ne büyük nimet
Top seviyede bir kaleci ben beklemiyorum cunku mevcut piyasada zaten onlari parayla alamayiz, genel olarak begenilen kalecilere de bakinca hepsi iyi takimlarda oynuyor. Kisaca onlarin bize gelmesi icin bir sebebi de yok ortada.Yüksek maliyete girmek riskli, doku uyuşmadığı an zarardasın. Çok iddialıysan tabii ki alırsın da.
Gidip Alisson’u almıyorsan kalecideki mevzunun maliyet olduğunu düşünmüyorum.
Gelsin bize. Sakin bir yaşam için de benim memleket Çanakkale’de villa alırız ona. Maç günleri özel uçakla gelir işte.Lionel Messi, MLS’ten ayrılmak istiyor! Yeni kulübünden beklentileri şöyle:
Denize yakın bir şehir
Sakin bir yaşam – Gürültü, kaos istemiyor
Aylık en az 10 milyon dolar maaş
Avrupa’ya maksimum 3 saatlik uçuş mesafesi
Yüksek eğitim seviyesi olan bir bölge
KAYNAK: Aawsat
![]()
Kadro mühendisliği diye bişi var bende florentinoyu isterim ona bakarsanads gibi bir takımda fena değildi ama sorun şu
anadoludan yabancı topçu almam şahsen
tutan yok bizde
Konya burası.Lionel Messi, MLS’ten ayrılmak istiyor! Yeni kulübünden beklentileri şöyle:
Denize yakın bir şehir
![]()
Satış stratejisi ayrıca sözleşmesi bizimle bitmiş dğeil daha
Luiz Junior 2001'li üzümlü kekim, Frankfurt'tak Kaua Santos'ta çok iy kaleciSu gorseli bilgi amacli sadece buraya birakiyorum, cogunuz kim lan bu diyecek.
Kaleci transferine gelince iste oyle 5-6 milyona birini alalim demekle olmuyor. Piyasa bu seviyede cunku.
Ekli dosyayı görüntüle 292448
Ulan adamı bırakmıyorum diyor Pep
Yav millet bu maestroya Anadolu topçusu muamelesi çekiyorsa bu bebede benfica alt yapılı diye biliyorum bişey görmediği adamı benfica değil almak kapının önünden geçirmezKadro mühendisliği diye bişi var bende florentinoyu isterim ona bakarsan
15-20 m euro
Ekli dosyayı görüntüle 292452
1 m euro
Ekli dosyayı görüntüle 292453
Risk vardır da Petrovic 25 yaşında ve potansiyeline 20 küsür istiyorlar.Top seviyede bir kaleci ben beklemiyorum cunku mevcut piyasada zaten onlari parayla alamayiz, genel olarak begenilen kalecilere de bakinca hepsi iyi takimlarda oynuyor. Kisaca onlarin bize gelmesi icin bir sebebi de yok ortada.
Onlarin bir tik altinda potansiyeli olan bir kaleci bulmamiz gerekiyor ve mumkunse yasli da olmazsa guzel olur. Artik 10 mu verecegiz yoksa 18-20 mi bilemem, onu aldiklarinda ogreniriz.
Her transferde risk var ama en azindan kaleciyi biraz taniyabilsek guzel olur.
Musleranın yerini dolduracak tek kaleci sek adampetroviç denen kılkuyruktan uzak durup doğru isme yönelelim
![]()
Ulan kazara girdim 1 senedir ortalıkta olmayan herifin değeri 300 bin euro düşmüş.Bu tiner kafasida değil başka bir şey
![]()
Beşiktaş Lyon'u resmen soydu: Küme düşen takımın 4 yıldızını transfer ediyor! - Resim 9
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a adeta talih kuşu kondu. Fransız devi Olympique Lyon'un küme düşürülmesinin ardından Beşiktaş'ın operasyonu... - Resim 9spor.haber7.com
Gelsin Esenler'de bir daire tutarız.Lionel Messi, MLS’ten ayrılmak istiyor! Yeni kulübünden beklentileri şöyle:
Denize yakın bir şehir
![]()