Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.904
- 8.584
- 2.068
Hadi haber yapanlar neysee, bide bunlara inanan bir kitle var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç şaşırmadım
Murf sürekli şikayettesin
Bi kadro yap bakalım tüm kriterlere uyacak
TR’deki herhangi bir kaynağın başarı oranı maks %10
Yukarida yaptigim analize göre kesin olarak postalanacak isimlere ilaveten Berkan, Ahmed ve Sallai 3'lüsünde sorun yasayacagimiz belli oluyor. Oyunculari kolay kolay silmemek lazim ama hamle sansimiz varken bunu degerlendirmek de yönetime düsüyor. Bu adamlar oynamadikca deger kaybetmeye devam edecek cünkiAhmedi arda shaktara alsa ne güzel olur
Güvenilir mi bilmiyorum bunu
Ahmetcan Kaplan transfer edilirse Abdülkerim ilk 11 oynamaya devam edecek demektir.
Ahmetcan sol ayakli stoper. Lucumi veya baska bir yabanci stoper alinmayacak anlamina gelir.
Kimse 1 sene sözleşmesi kalan adama 35 28 falan vermez12 temmuz sonrası 35m olacak.1 sene sözleşmesi kalmış falan umurunda değil Bologna'nın ya 28 verin diyorlar yada madde bitince 35 olsun
morata stopere gecmis olarak anladimGeçen izledim stopere göre ayakları çok iyi, hem kısa hem uzun isabetli top yapıyor ama stoperlik özellikleri nasıl anlamadım
Tabiki de ürün başı gs para kazanıyordur![]()
Galatasaray Istanbul Trikot 25 / 26 | Galatasaray Jacke | Shorts | T-Shirts | Home & Away | Fan Artikel
Galatasaray Istanbul Trikot 2025 / 26 und Galatasaray Jacke sowie weitere Fan Artikel gibt es bei uns im Onlineshopwww.11teamsports.com
Almanyada GS ile isbirligi yapiyorlar. Para ya da herhangi bir katkisi oluyor mu GSe?