Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
34 lig
8 şl
6 tk (her sene değiştiği için salladım) 1
2/3 sk

şl'de devam edrsek rakam 10 veya 12 olacak. cart curt derken 50 maçı geçiyor. Daha bunun milli maçları var. 60 maçlık bir sezon geliyor. Yedeksiz saçma sapan kadroyla sezona gitersek büyük sıçılır, umarınm herkes farkındadır

Kolpa listin top 3 ü mü güvenilir kaynak :)

Hasancım önce dün uefanın kuralını yok saydın kendi kafana göre yorum yaptın,gündüz gökhan dinçe mi inanıyosun diye veliyle birlikte mehmet bilicioğlunu linç ettiniz,şimdi de kendin güvenilir kaynak diye efe kırkyıldızı paylaşıyorsun

Yav sen bizle dalga mı geçiyorsun güzel kardeşim
Trollüğün bir sınırı var daha GS alt yapısında yetişme oyuncunun TR yetişme sayılacağını bilmiyorsun, Gökhan Dinç'e inanılır mı diye bir linçte etmedim aksine kendi paylaştığı haberin içeriğini okumasını tavsiye ettim çünkü içeriği zaten denilen haberdi. Okuduğunu da anlamıyorsun trollüğünü yapacaksan da sınırında yap aşırısı saçma oluyor.

ahmetcan metehandan bile daha kötü bir stoper manyak olmamak lazım

Uğurcan Fenerbahçe istemem

3 temmuzdan önce açıklanır

uğurcan kesinlikle kötü kaleci değil ama 15 20 bonsrvis yıllık 3 milyon euro verilcek bir kalecide hiç değil bence

Beşiktaş benficalı jurasec i alıyormuş

Oynatmayacağın ahmetcan için 2.5 maaş vermekte en çok barış ve yunusa büyük haksızlık adamlar çok çok ucuza oynadı şampiyonluğa büyük katkı verdi.Oynatmayacağın ahmetcanı almakta akılsızlık.Emini oynatmadın metehan var oynatmadın ahmetcanıda oynatmayacaksın niye alıyorsun cl kayıt için illa almak zorunda değilsin.

Trollüğün bir sınırı var daha GS alt yapısında yetişme oyuncunun TR yetişme sayılacağını bilmiyorsun, Gökhan Dinç'e inanılır mı diye bir linçte etmedim aksine kendi paylaştığı haberin içeriğini okumasını tavsiye ettim çünkü içeriği zaten denilen haberdi. Okuduğunu da anlamıyorsun trollüğünü yapacaksan da sınırında yap aşırısı saçma oluyor.
Kuralı yok sayıp efe kırkyıldızla playsporu da güvenilir kaynak zanneden sensin trollüğü yanlış yerde arıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt