Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugurcani da kaptırdım biz kaleye kimi alacağız arkadas
Uğurcan asla seyir değiştirecek bir oyuncu değil, olamaz da. Ortalamanın üstünde bir yerli kaleciden fazlası değil. Sodexo Eşref'i sevmem ama Muslera'nın yedeği olur demişti Uğurcan için.

Romulo Cardoso'yu şimdiye kadar isteyen takimlar: Leipzig, Fulham ve Feyenoord. Kaçan balık büyük oldu maalesef.

Su zanioloyu takasta verip İtalya'dan ihtiyacımız olan bir oyuncu bulamıyor muyuz .
Muslerayi aldığımız gibi takas + para şeklinde

Uğurcan asla seyir değiştirecek bir oyuncu değil, olamaz da. Ortalamanın üstünde bir yerli kaleciden fazlası değil. Sodexo Eşref'i sevmem ama Muslera'nın yedeği olur demişti Uğurcan için.
30 yaşındaki küçük takim kalecisini 5 yil 30m euro maliyetle fenere saplattik iyi oldu murhanim.

Ekli dosyalar

• unnamed.webp
    unnamed.webp
    119,4 KB · Görüntüleme: 5
benficanın baya maçını izledim bu sene ama hiç dikkatimi çekmedi zaten 14 maç oynamış
Benfica'ya gelmeden önce ciddi gelecek gösteren bir oyuncuydu ama Benfica'ya geldikten sonra ne orda ne de kiralandığı Bundesliga'da iyi performans göstermedi. Tempolu ama hücumda bir Masuaku gibi efektif bir isim kesin değil defansını bilmiyorum açıkcası. Bir de zorunlu satın alma falan diyorlar toplam 7-8 civarına maaşı da 2 milyon vardır herhalde bence yanlış yatırım yapmış Bjk Masuaku ile devam edip bu parayı diğer bölgelerdeki eksiklere takviye yapmaları daha iyi olurdu kendileri açısından.

ROK bile transfer haberi verir olmuş

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jk'liler transfer yaptık diye kutlama yapıyor

hayattan şu derece keyif alacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt