Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.043
- 8.101
- 1.233
Petrovic'i açıklasakta biraz nefeslensek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
IiiiSen daha banlanmadin mi kolpa haberinden
3. kim10 bin lira için 3 kurban verilmiş
Bırak bu işleri 25 Haziran'da transferler geliyor diyordun. Bizi kandırdın burda
Onur Bayraktar mi3. kim
Ya de getBırak bu işleri 25 Haziran'da transferler geliyor diyordun. Bizi kandırdın burda
Kolpa sıkma birdahaYa de get
Ben sıkmam.tahminimi söyledim ,ben falci ya da bilir kisi değilim ama 2 gun sonra dediklerimin çıkmayacağını da garanti edemezsinKolpa sıkma birdaha
Bayraktar Onur3. kim
Tarih vermesen dediğin doğruydu. Bu arada fazla havalandın laf sokmaya başladın ki sana saldırıda yapmamıştım. İlk kurşunu sen atttin. Bundan sonra düsmanizBen sıkmam.tahminimi söyledim ,ben falci ya da bilir kisi değilim ama 2 gun sonra dediklerimin çıkmayacağını da garanti edemezsin
Düşman falan değiliz.ben gazeteci değilim neticede ,transfer haberi vereyim.sanedeki gibi 11 haziranı ısrarla diyeni bulursanız öpün başınıza koyunTarih vermesen dediğin doğruydu. Bu arada fazla havalandın laf sokmaya başladın ki sana saldırıda yapmamıştım. İlk kurşunu sen atttin. Bundan sonra düsmaniz
DÖ: İstemek başka bir şey, çıldırmak başka bir şey.